• LightHouse II R17 - Dock to dock Autorouting | Raymarine by FLIR
  • LightHouse II R17 - GRIB Viewer Global Weather | Raymarine by FLIR
  • LightHouse II R17 - SonarChart Live | Raymarine by FLIR
 

Raymarine in the News

 
Nytt Raymarine i70s multifunksjonsinstrument

Nytt Raymarine i70s multifunksjonsinstrument

I dag kunngjorde Raymarine den nyeste versjonen av deres populære fargemultifunksjonsinstrument for seiling, fiske eller cruising, Raymarine i70s. Det er lett å tilpasse i70s slik at det passer hver brukers personlige båtlivsbehov, fra tradisjonelle analoge instrumenter til ekstra store digitale og grafiske skjermer. Dette gir fleksibilitet til å vise de instrument- og navigasjonsdataene som er viktigst for brukeren.

Read more

Nye marine IP-kameraer med HD

Nye marine IP-kameraer med HD

Vi er glade for å kunne annonsere utvidelsen av den marine IP-kameraproduktlinjen vår med alle de nye høydefinisjons- CAM210 og CAM220 -kameraene. Begge modellene er laget for å sende enkel video over IP-tilkobling til de LightHouse II-drevne multifunksjonsskjermene vi tilbyr.

Read more

Raymarine Cup 2016 Events

Raymarine Cup 2016

Raymarine Trolling Cup ble etablert 2015 i samarbeid med Øvre Romerike Trollingklubb. Øvre Romerike Trollingklubb står for det faglige og sikrer at vi får en konkurranse som er tilpasset trollingfiske. De står også som arrangør av Mjøsa Trollingfestival som er avsluttende, og avgjørende, konkurranse i cupen.

Read more

Ny Ray52 VHF gir deg bekvemmelighet og sjelefred på vannet

Ny Ray52 VHF gir deg bekvemmelighet og sjelefred på vannet

Det nyeste tillegget til Raymarines serie med fastmonterte radioer er den kompakte Ray52 VHF med innebygd GPS-mottaker. Ray52s ultra-kompakte størrelse gjør den perfekt for overfylte styrhus fordi den passer nesten overalt. Med sine store kontroller og store bakbelyste LCD-skjerm er den enkel å bruke, både dag og natt.

Read more

Social News Feed