FLIR vinner tre NMEA-priser

FLIR vinner tre NMEA-priser

Friday, March 4, 2016


FLIR MV- og MD-serien med termiske kameraer og Raymarine Evolution™ er de store vinnerne ved 2014 NMEA konferanse og utstilling

October 2014

FLIR Systems, Inc. (NASDAQ: FLIR) har gleden av å kunngjøre at tre av deres produkter vant priser på den nylig avholdte årlige konferansen og utstillingen 2014 National Marine Electronics Association (NMEA), som ble arrangert ved Fort Myers, USA, 8.-11. okt.

Hvert år gir NMEA-medlemmene anerkjennelse til produsenter for innovasjon og ledelse innen bransjen. Dette året fikk det fastmonterte, termiske nattkameraet FLIR MD625 delt førsteplass i spesialkategorien, Raymarine Evolution™-autopiloten var delt vinner i autopilot-kategorien, og det svært avanserte FLIR MV604CL multisensor-systemet med termisk nattsyn vant teknologiprisen under NMEA-BWI i 2014. FLIR Systems utvikler, produserer og markedsfører maritime produkter under både FLIR- og Raymarine-merkene.

«FLIR er beæret over å bli anerkjent for å være blant de beste i bransjen», kommenterte FLIRs konsernsjef og administrerende direktør, Andy Teich. «Som World's Sixth Sense™, prøver vi å levere produkter som bidrar til bedre sikkerhet, mer kontroll og økt glede ved bruk av båt. Vi er henrykte over at vår overlegne termiske nattsynteknologi og Raymarine Evolution™-autopiloten med 9 aksers sensorteknologi ble anerkjent som virkelig innovative produkter som forvandler båtopplevelsen.»

FLIR MV604CL med multisensor er del av FLIR MV-serien, har aktiv gyrostabilisering, radar- og videosporing, termisk bildeteknologi og kameraer med tydelig farge eller svart-hvitt bilde under dårlige lysforhold. Dette gjør det til et av de mest teknisk avanserte systemene med nattsyn i den maritime bransjen.
Det rimelige, termiske nattkameraet FLIR MD625 for fast montering er enkelt å montere og lett å integrere i eksisterende elektroniske systemer. Det gir ut standard analog videosignal som lett kan vises på alle monitorer ved styreposisjon, eller et annet sted på fartøyet.

Raymarines Evolutions autopilot-serie ble lansert i fjor og har fått mye oppmerksomhet fra båteiere og båtprodusenter verden over for sin nøyaktige ytelse, sensorteknologi med 9 akser, enkle Automagic™-kalibrering og hendige montering. Evolution kombinerer avansert navigasjonsteknologi fra romfartsindustrien med Raymarines ekspertise innen autopiloter til båtbruk til å skape et gjennombrudd innen autopilotintelligens. Evolution vant også teknologiprisen ved NMEA-BWI i 2013.


Om FLIR Systems:

FLIR Systems, Inc. er et verdensledende selskap innen design, produksjon og markedsføring av sensorsystemer som forbedrer persepsjon og tilstedeværelse. FLIRs avanserte systemer og komponenter blir brukt til et stort utvalg termisk avbildning, situasjonsbevissthet og sikkerhetsbruk, inkludert luft- og bakkebasert overvåkning, tilstandsovervåkning, navigering, fritid, forskning og utvikling, prosesskontroll for produksjon, søk og redningsaksjoner, narkotikaforbud, transportsikkerhet, grense- og maritime patruljer, miljøovervåkning og påvisning av trusler fra kjemiske, biologiske, radiologiske, kjernefysiske og eksplosive våpen (CBRNE). For mer informasjon, besøk FLIRs nettsted på www.flir.eu

Om Raymarine:

Raymarine er verdensledende innen marinelektronikk og utvikler og produserer det mest omfattende utvalget av elektronisk utstyr til fritidsbåter og lettere kommersielle fartøyer. Våre prisbelønte produkter er utviklet for høy ytelse og stor brukervennlighet, og selges gjennom et globalt nettverk av forhandlere og distributører. Raymarines produkter omfatter radar, autopiloter, GPS, instrumenter, ekkolodd, kommunikasjon og integrerte systemer. Raymarine er en avdeling av FLIR Systems, verdenslederen innen termisk avbildning, og har hovedkvarter i Fareham i Storbritannia. Vil du ha mer informasjon om Raymarine, se www.raymarine.no

For further information contact Haley Ellison – FLIR Systems Tel: +1 503/919-0696 or Email: haley.ellison@flir.com. For high resolution images please go to www.raymarine.no/media

RM16-1014

COMMENT