FLIR utvider Raymarine Dragonfly®-rekken med den nye Dragonfly 7 PRO

FLIR utvider Raymarine Dragonfly®-rekken med den nye Dragonfly 7 PRO

Friday, March 4, 2016


Dragonflys overlegne bredspektrede CHIRP DownVision™ og integrasjon av trådløse mobiler er nå tilgjengelig med en superklar 7’’-skjerm

January 2016

Den nye Dragonfly 7 Pro er Raymarines mest funksjonsrikekombinasjon av sonar og GPS noensinne for fiske i ferskvann og langs kysten. Dragonfly 7 Pro har de samme avanserte funksjonene som den prisbelønte Dragonfly 5 Pro, men i tillegg også en ekstra stor 7’’-skjerm for maksimal sikt. Denne superklare skjermen er også utstyrt med en beskyttende skjerm som gir god lesbarhet i all slags vær, og som garantert aldri vil dugges til.

I motsetning til vanlige bildeekkolodd som sender én frekvens i hver puls, bruker DownVision™-ekkoloddene fra Dragonfly 7 PROs bredspektrede CHIRP-teknologi til å sende over et vidt spekter av sonarfrekvenser samtidig. Som et resultat av dette gir Dragonfly 7 Pro naturtro ekkoloddbilder med mye høyere oppløsning.

Dragonfly 7 PRO overgår ordinære bildeekkolodd med overlegne dypvannsresultater på 180 m og pålitelig høyhastighetssporing av bunnen. Den er også utstyrt med en konvensjonell CHIRP-ekkoloddkanal med høy frekvens for finne fisk og spore bunnen ned til nesten 300 m.

Dragonfly 7 PRO raske 10 Hz GPS-sensor og kartlegging hjelper brukerne å holde seg på rett kurs, mens Raymarine mobile Wi-Fish™-app gjør det mulig å strømme CHIRP DownVision direkte til en smarttelefon eller et nettbrett. Dragonfly 7 PROs innebygde Wi-Fi synkroniserer også med Navionics Boating-app, som gir sportsfiskerne muligheten til å lage sine egne personlige HD-batymetrikart i sanntid ved hjelp av Dragonflys CHIRP-ekkolodd.

Dragonfly 7 PRO støtter Navionics-kart, C-MAP by Jeppesen og Raymarine LightHouse-kart, og kommer sammen med medfølgende C-MAP Essentials eller Navionics+ sjøkart på en microSD.

Med startpris på USD 649,99 blir Dragonfly 7 PRO tilgjengelig i første kvartal 2016 gjennom Raymarines nettverk av autoriserte forhandlere og distributører.

Mer informasjon finnes på www.raymarine.it/dragonfly


Om FLIR Systems:

FLIR Systems, Inc. er et verdensledende selskap innen design, produksjon og markedsføring av sensorsystemer som forbedrer persepsjon og tilstedeværelse. FLIRs avanserte systemer og komponenter blir brukt til et stort utvalg termisk avbildning, situasjonsbevissthet og sikkerhetsbruk, inkludert luft- og bakkebasert overvåkning, tilstandsovervåkning, navigering, fritid, forskning og utvikling, prosesskontroll for produksjon, søk og redningsaksjoner, narkotikaforbud, transportsikkerhet, grense- og maritime patruljer, miljøovervåkning og påvisning av trusler fra kjemiske, biologiske, radiologiske, kjernefysiske og eksplosive våpen (CBRNE). For mer informasjon, besøk FLIRs nettsted på www.flir.eu

Om Raymarine:

Raymarine er verdensledende innen marinelektronikk og utvikler og produserer det mest omfattende utvalget av elektronisk utstyr til fritidsbåter og lettere kommersielle fartøyer. Våre prisbelønte produkter er utviklet for høy ytelse og stor brukervennlighet, og selges gjennom et globalt nettverk av forhandlere og distributører. Raymarines produkter omfatter radar, autopiloter, GPS, instrumenter, ekkolodd, kommunikasjon og integrerte systemer. Raymarine er en avdeling av FLIR Systems, verdenslederen innen termisk avbildning, og har hovedkvarter i Fareham i Storbritannia. Vil du ha mer informasjon om Raymarine, se www.raymarine.no

For further information contact Haley Ellison – FLIR Systems Tel: +1 503/919-0696 or Email: haley.ellison@flir.com. For high resolution images please go to www.raymarine.no/media

COMMENT