Raymarine med nytt ekkolodd -CP450C Ekkolodd med ClearPulse™ CHIRP Teknologi

Miami International Boat Show, 16th – 20th February, Booth A100
February 2012

Det aller nyeste innenfor ekkolodd gir fiskere uovertruffen fiskedeteksjon, detaljrikdom og dybdeytelse. NASHUA, NH and MIAMI BEACH, FL. February 16th, 2012– Raymarine introduserer det nye ekkoloddet CP450C ClearPulse™ med CHIRP teknologi. CP450C ClearPulse™ ekkoloddmodulen kan settes i nettverk de nye eSerie og cSerie multifunksjons skjermene. 

 

Under Mimai Boat Show introduserte Raymarine det nye modulbaserte ekkoloddet CS450C ClearPulse™. CS450C ClearPulse™ benytter det aller siste innenfor ekkolodd-teknologi og kan med CHIRP-teknologien by på utrolig gode egenskaper med et meget detaljrikt ekkoloddbilde og gode dybdegenskaper.  CS450C er klar for å settes i nettverk med de nye cSerie og eSerie multifunksjonsskjermene. 

 

Ved å basere seg på CHIRP-teknologi har CP450C ClearPulse™ ekkoloddet en bildeoppløsning som er opp til 10 ganger bedre sammenlignet med et tradisjonelt ekkolodd. En ny funksjon er TruZoom™ som gjør det mulig å zomme inn på ulike detaljer i bildet, være seg fiskestimer eller bunn, uten å forringe det normale bildet. 

 

CHIRP-teknologien bruker ikke bare en og en frekvens, men et bredt spekter av frekvenser samtidig, det er dette som utgjør forskjellen og som gir CP450C ClearPulse™ sine unike egenskaper.  Ved å benytte frekvenser mellom 25 til 250 kHz har CP450C egenskapen til å se den fisken du er ute etter - uansett dybde- og bunnforhold.   

 

Ved å øke ping-hastigheten til 80 ping i sekundet har CP450C også forbedret ytelse når det brukes ved høy hastighet på grunt vann. Dette gjør at billedoppdateringen er opp til dobbelt så rask i forhold til et tradisjonelt ekkolodd som gir et nært "live" bildet av bunnen, under de forhold hvor dette er mest påkrevd.   

 

CP450C ClearPulse™ ekkoloddet er kompatibelt med alle Raymarines 3. generasjon e og c Serie multifunksjon skjermer via SeaTalkhs nettverket. I tillegg til ekkoloddmodulen har Raymarine også et stort utvalg av CHIRP kompatible svingere fra Airmar.


CP450C ClearPulse™ ekkoloddet  har en anbefalt utsalgspris på kr. 12 476,- / 15 595,- (eks/inkl MVA)


Om FLIR Systems

FLIR Systems, Inc. er et verdensledende selskap innen design, produksjon og markedsføring av sensorsystemer som forbedrer persepsjon og tilstedeværelse. FLIRs avanserte systemer og komponenter blir brukt til et stort utvalg termisk avbildning, situasjonsbevissthet og sikkerhetsbruk, inkludert luft- og bakkebasert overvåkning, tilstandsovervåkning, navigering, fritid, forskning og utvikling, prosesskontroll for produksjon, søk og redningsaksjoner, narkotikaforbud, transportsikkerhet, grense- og maritime patruljer, miljøovervåkning og påvisning av trusler fra kjemiske, biologiske, radiologiske, kjernefysiske og eksplosive våpen (CBRNE). For mer informasjon, besøk FLIRs nettsted på www.FLIR.com.

 

Om Raymarine:

Raymarine er verdensledende innen marinelektronikk og utvikler og produserer det mest omfattende utvalget av elektronisk utstyr til fritidsbåter og lettere kommersielle fartøyer. Våre prisbelønte produkter er utviklet for høy ytelse og stor brukervennlighet, og selges gjennom et globalt nettverk av forhandlere og distributører.

Raymarines produkter omfatter radar, autopiloter, GPS, instrumenter, ekkolodd, kommunikasjon og integrerte systemer. Raymarine er en avdeling av FLIR Systems, verdenslederen innen termisk avbildning, og har hovedkvarter i Fareham i Storbritannia. Vil du ha mer informasjon om Raymarine, se www.raymarine.com.


 

 
RM808