En lang tradisjon innen seiling, innovasjon og kvalitet

En lang tradisjon innen seiling, innovasjon og kvalitet

Fra første stund har Raymarines drivkraft vært lidenskap for havet og en utrettelig jakt på innovasjon.

søndag - 02 juli 2023

Raymarine er stolt av sitt varemerke med dype røtter innen seiling. Historien vår strekker seg over flere tiår, og vi har hele veien ligget i bresjen innen seilteknologi, flyttet grenser og gitt seilere i hele verden et godt verktøy.

Fra første stund har Raymarines drivkraft vært lidenskap for havet og en utrettelig jakt på innovasjon. Fra den maritime elektronikkens spede begynnelse har vi kontinuerlig revolusjonert bransjen, satt nye standarder og forvandlet måten seilere navigerer, kommuniserer og opplever åpent farvann på.

Raymarines historie innen ny teknologi er et vitnesbyrd om en konstant innsats for å utvikle best mulig produkter for seiling. Raymarine har konsekvent flyttet grensene for hva som er mulig innen maritim elektronikk, fra introduksjonen av den første integrerte kartplotteren til utviklingen av avanserte radarsystemer, og vi var det første selskapet som utviklet og lanserte multifunksjonsskjermer.

I årenes løp har vi knyttet sterke bånd med seilere av alle slag, alt fra fritidsseilere til profesjonelle. Vårt engasjement for kvalitet og pålitelighet har fått utallige seilere til å stole på at Raymarine-produkter kan navigere trygt og takle alle forhold.

Seilbåt-regatta

Raymarines har stor lidenskap for seiling. Varemerket har stolt sponset og støttet mange prestisjefylte arrangementer, regattaer og mesterskap over hele verden. Fra IMOCA 60-seilere som konkurrerer i Vendee Globe, via Volvo Ocean Race til anerkjente regattaer som Cowes Week: Raymarines støtte til seilsporten har vært urokkelig.

Raymarine driver kontinuerlig produktutvikling og innovasjoner for best mulig produkter. I alle nye produkter prøver vi å gi seilere de verktøyene de trenger for å navigere trygt, kommunisere problemfritt og få det beste verktøyet for optimal seiling.

Når vi tenker tilbake på historien vår, ser vi at vår drivkraft fra starten av og til i dag er innovasjon og en kjærlighet til seiling. Raymarine fortsetter forpliktelse til å levere ny teknologi og god support, dette er til glede for seilerne verden rundt.

Hvis du vil finne ut mer om noen av seilerne som jobber for Raymarine, kan du lese videre her.