Partnerskapet med Hanse er det nyeste kapittelet i en lang rekke med båtbyggere som velger Raymarine

Partnerskapet med Hanse er det nyeste kapittelet i en lang rekke med båtbyggere som velger Raymarine

Det maritime elektronikkselskapet Raymarine har kunngjort signeringen av en leverandør kontrakt med Hanse, verdens nest største produsent av seilbåter.

onsdag - 06 september 2023

HanseYacht-merkene Sealine og Moody Yachts bruker allerede Raymarine til navigasjonsløsningene sine, og tilføyelsen av varemerket Hanse Sailing representerer en videreutvikling av dette sterke og voksende partnerskapet.

For båtbyggere som er avhengige av eksepsjonelle kundeopplevelser, er det et logisk valg å samarbeide med Raymarine. Med over 7500 forhandlere rundt om i verden, i tillegg til våre dedikerte produktstøtteteam og tekniske medarbeidere, er Raymarine kjent for å levere enestående hjelp til kundene sine.

Cannes Yachting Festival 2023 markerer et spennende øyeblikk for både Hanse og Raymarine. Hanse bruker dette viktige arrangementet til å lansere den etterlengtede 410-modellen, det nyeste tillegget til den anerkjente Berret-Racoupeau-designede serien av raske cruisere. I tillegg skal Raymarine presentere en spennende ny produktserie som er utviklet for seilmarkedet, og Hanse 410 er den perfekte plattformen for å presentere disse nye produktene.

Hanse 410

Hanjo Runde, direktør for HanseYachts, har et positivt syn på partnerskapet: «Vi er glade for utvidelsen av det langvarige samarbeidet mellom HanseYachts og Raymarine, siden de sofistikerte instrumentene deres også passer perfekt til merkevaren Hanse. Kundene våre får mulighet til å se dette med egne øyne ved verdenspremieren i vår banebrytende Hanse 410 i Cannes.»

Gregoire Outters, Raymarines visepresident og daglige leder, understreket betydningen av partnerskap som dette: «For at en produsent av maritim elektronikk rutinemessig skal inngå partnerskap med store yachtprodusenter, slik som Raymarine har gjort de siste 12 månedene, krever mer enn bare å ha de beste produktene på markedet. Det er av like stor betydning for båtbyggere og kundene deres er at produktene er enkle å installere og støttes globalt med et omdømme for utmerket ettersalgstøtte. Raymarine har vært en leder på disse feltene i mange tiår. Jeg vil gjerne takke HanseYachts, som forstår disse fordelene, og jeg gleder meg til mange år med vellykket samarbeid.»