Raymarine Cyclone™-radarer med åpen antenne vinner prisen Good Design® 2021

Raymarine Cyclone™-radarer med åpen antenne vinner prisen Good Design® 2021

Neste generasjons radarer med åpen antenne vinner global designpris for "forskning og teknologi"

lørdag - 01 januar 2022

Fareham i Storbritannia - januar 2022 - Raymarine har gleden av å kunngjøre at Cyclone™-radarserien med åpen antenne har vunnet enGood Design®-pris i kategorien "Research og teknologi". Utmerkelsen kommer kort tid etter at radarene med åpen antenne ble anerkjent av Dame Design Award-juryen i kategorien "Marin elektronikk og marin-relatert programvare" på fjorårets METSTRADE-messe.

Siden starten har Good Design®-prisene hedret produkter og bransjeledere over hele verden for å gå innovative nye veier innen produksjon og design. Chicago Athenaeum Museum of Architecture and Design og Metropolitan Art Press Ltd står bak Good Design Awards, og siden 1950 har de blitt verdens mest prestisjefylte, anerkjente og eldste designprisprogram.

Raymarines Cyclone-serie, som ble lansert i oktober 2021, omfatter selskapets nyeste radarer med åpen antenne. Cyclone-radarer har solid state CHIRP-pulskompresjon og er blitt utviklet for å gi båtfolk trygghet til å takle de tøffeste forholdene, gi klare fordeler i jakten på fisk og navigere trygt i travle farvann.

Grégoire Outters, visepresident og daglig leder i Raymarine, sa: "Vi er glade for å ha vunnet denne Good Design®-prisen. Cyclone-serien ble designet for å bryte produktkategoriens konvensjoner og for å demonstrere de betydelige forbedringene i neste generasjons teknologi. Vi utfordret oss selv til å skape en radar som kombinerer både skjønnhet og høy ytelse, og vi møtte denne utfordringen med banebrytende design, eksepsjonell effektivitet og uovertrufne radarbilder."

De nye Cyclone-radarene er tilgjengelige i 3-, 4- og 6-fots antenne med to alternative utgangeffekt for hver størrelse. Detaljhandelspriser varierer fra 6999,99 til 9749,99 USD. Cyclone-radarer med åpen antenne støttes av Raymarines bransjeledende tre års garanti. Alle Cyclone-modeller integreres sømløst med multifunksjonsskjermene Raymarine Axiom, Axiom+, Axiom Pro og Axiom XL-kartplotter.

For mer informasjon og for å se Cyclone™-serien med radarer med åpen antenne, gå til www.raymarine.com/cyclone

Høyoppløselige bilder kan lastes ned her: https://flir.box.com/v/Raymarine-Cyclone.

Raymarine Cyclone Radar