Raymarine og Azimut feirer 30 års samarbeid

Raymarine og Azimut feirer 30 års samarbeid

Azimut har en rekke ganger vært tidlig ute med å ta i bruk nyutviklet Raymarine-teknologi, slik at båteiere kan dra nytte av det aller nyeste og mest innovative utstyret.

torsdag - 18 januar 2024

Nå som boot Düsseldorf nærmer seg, er det på sin plass å minne om det vellykkede og langvarige samarbeidet mellom Azimut og Raymarine de siste tre tiårene.

Raymarine og Azimut har høy produktkvalitet og teknologisk innovasjon som felles kjerneverdier, og som Carlo Baj, Country Manager for Raymarine Italia, påpeker: "I løpet av de siste tiårene har vi vokst langt utover et vanlig kunde-leverandørforhold. Det som i dag gjør samarbeidet vårt så bra, er vår gjensidige evne til å dele og motta verdifulle og pålitelige tilbakemeldinger. Dette hjelper oss med å forbedre og skape unike, innovative produkter av høy kvalitet, som til syvende og sist beviser sin verdi i markedet."

Samarbeidet mellom Raymarine og Azimut har styrket seg gjennom årene og er i dag langt utover et vanlig kunde-leverandørforhold. Takket være det tette samarbeidet har selskapene utviklet nye produkter og spesifikasjoner foreslått av både Azimut-eiere og Azimut-teknikere. Dette har vist seg å være avgjørende for utviklingen og forbedringen av programvaren fra Raymarine.

Azimut Verve 48

Ifølge Alessandro Rossi, teknisk sjef hos Azimut|Benetti Group, demonstrerte Raymarine sin sanne verdi tidlig i samarbeidet og har levert konsekvent siden: "Vi valgte Raymarine som marin elektronikkleverandør ikke bare på grunn av den ledende funksjonaliteten og brukervennligheten av Raymarines utstyr. De ble også valgt på grunn av deres utmerket ettersalgs-kundeservice. Azimut-yachter selges over hele verden, og eierne av disse båtene bruker dem i stor utstrekning. Takket være sitt omfattende nettverk har Raymarine en sterk merittliste når det gjelder å ta vare på kundene, og dette er en viktig fordel. Våre teknikere rapporterer også at Raymarine-utstyret er designet med tanke på enkel montering og oppsett."

På boot Düsseldorf vil Azimut være representert med en utstilling med fem båtmodeller, inkludert den nye Magellano 60, som er komplett utstyrt med Raymarine systemer, fra multifunksjonsskjermen Axiom+ til DAME Award-kategorivinneren YACHTSENSE Ecosystem.

I årenes løp har forholdet mellom Azimut og Raymarine utviklet seg til å omfatte ikke bare teknisk utvikling, men også felles markedsføringsaktiviteter, inkludert webinarer for forhandlere og eiere, arrangementer, pressemeldinger og nyhetsbrev.

Azimut har en rekke ganger vært tidlig ute med å ta i bruk nyutviklet Raymarine-teknologi, slik at båteiere kan dra nytte av det aller nyeste og mest innovative utstyret. Azimut var en av de første båtbyggerne som monterte Raymarines banebrytende Cyclone radar og har gått i spissen for YachtSense™ Ecosystem.

Som Carlo Baj konkluderer: "Alle vellykkede samarbeid går begge veier. Når vi ser tilbake på de siste tre tiårene av samarbeidet mellom Raymarine og Azimut, og fremover mot de neste tre tiårene, er det verdt å merke seg at begge selskapene har lært mye av hverandre. Den som til syvende og sist tjener mest på dette sterke partnerskapet er selvfølgelig båteieren. De får bedre båter med bedre utstyr som de kan glede seg over med mindre stress og større sikkerhet enn noen gang før."

Mer informasjon om YachtSense Ecosystem finner du her.