VHF-radiokommunikasjon

VHF-radiokommunikasjon | Raymarine – et merke fra FLIR

Vi har en VHF-radio for alle båtfolk! Fra kompakte VHF-radioer til den ultimate alt-i-ett-kommunikasjonsløsningen.

Du vil alltid bli hørt høyt og tydelig med en VHF-radio fra Raymarine. Uansett om det er vår kompakte Ray50, Ray60 i normal størrelse eller multifunksjonsutgaven Ray70, kan du stole på at Raymarines VHF-radio vil gi deg mange år med problemfri kommunikasjon til sjøs.

VHF-PRODUKTER

Les mer om Ray50 | Raymarine fra FLIR

Ray50 VHF er et kraftig kommunikasjonssystem som er pakket inn i en liten boks som kan monteres nesten hvor som helst.

Les mer om Ray52 | Raymarine fra FLIR

Ray52 DSC har innebygd GPS og er klar til bruk når den kommer ut av esken. Den gir økt sikkerhet og komfort og er enkel å montere.

Les mer om Ray60 | Raymarine fra FLIR

Ray60 er en VHF-radio i normal størrelse, som er fullpakket med viktige kommunikasjonsfunksjoner for å dekke behovene til alle båteiere. Valgfritt tilbehør til håndsett.

Les mer om Ray70 | Raymarine fra FLIR

Ray70 fra Raymarine er den ultimate alt-i-ett-kommunikasjonsløsningen for kapteiner som krever det aller beste. Ray70 har helfunksjonell VHF, utgang for megafon, AIS-sender/mottager, og er klar for to stasjoner med det valgfrie RayMic-tilbehøret.

Les mer om den NYE Ray90 | Raymarine av FLIR

Raymarines fastmonterte modulære VHF-radio Ray90 hever multistasjonskommunikasjon opp til et helt nytt nivå når det gjelder kraft, ytelse og fleksibilitet. Ray90 har svartboksdesign med en transceiver som skjules under roret, i et skap eller omtrent hvor som helst.

Les mer om den NYE Ray91 | Raymarine av FLIR

I tillegg til å være et fullverdig VHF-radiosystem, har Ray91 også en innebygd AIS-mottaker (Automatic Identification System). Ray91 kan motta navigasjons- og sikkerhetssendinger fra nærliggende AIS-utstyrte fartøyer og dele dem med kompatible multifunksjonsskjermer, kartplotter, radarer og instrumenter.

Les mer om RayMic | Raymarine fra FLIR

VHF-radioene Ray60, Ray70, Ray90 og Ray91 støtter også et ekstra RayMic-håndsett for fjerntliggende steder. Dette gir deg VHF med alle funksjoner og mulighet til intercom fra et sekundært sted ombord.


UTGÅTTE OG ELDRE VHF-PRODUKTER

Les mer om Ray260 | Raymarine fra FLIR

Førsteklasses VHF-system med ekstern transceiver, høyttaler og håndsett. Innebygd megafon/tåkelur og multitasjonsintercom. Tilbys med integrert AIS-mottaker.