Raymarine og FLIR Termiske Kamera

Din sjette sans på sjøen


De termiske nattkameraene til Raymarine gir deg sikker navigasjon i totalt mørke.

Kameraene er utviklet med FLIRs unike termiske teknologi for optimalt bilde og funksjonalitet. Raymarines MFD displayer har en egen software spesielt tilpasset de termiske kameraene.

Termisk nattkamera gjør navigasjon enklere ved å gi et detaljert visuell informasjon om bøyer, flytenede objekte , småskjær, land, broer og andre fartøy både i mørke og på dagtid.

The NEW Ocean Scout TK | Raymarine by FLIR

HÅNDHOLDTE TERMISKE KAMERA

Som en termisk bildesensor skaper Ocean Scout TK bilder basert på varme istedenfor synlig lys. Skip, farkoster, bøyer og andre hindringer avgir varme og vises tydelig under alle lysforhold – fra stummende mørke til blendende sollys.

The FLIR Ocean Scout | Raymarine by FLIR

HÅNDHOLDTE TERMISKE KAMERA

Ocean Scout er kompakte og robuste termiske kamera som lar deg holde utkikk etter andre båter, objekter på land, sjømerker, søppel og objekter som flyter i sjøen - uansett om det er motlys eller totalt mørke

The NEW FLIR AX8 | Raymarine by FLIR

MARITIM TERMISK OVERVÅKING

AX8 holder et våkent øye med kritiske deler som f.eks motor, eksosbend og aksellagre og vil oppdage og fortelle deg om potensielle problemer før de kan sees med det blotte øye - og før de blir kritiske.

T200 Series | Raymarine by FLIR

KOMPAKT, FASTMONTERT TERMISK KAMERA

Det er enkelt å montere og integrasjonen med din Raymarine MFD er en lek.T200 serien gir ut et analog videosignal som i tillegg til å kunne vises på din Raymarine MFD også kan sees på nær alle skjermer ombord.

T300 and T400 Series | Raymarine by FLIR

FULL 360º ROTASJON OG ± 90º TILT

Enkel styring med berøringsskjerm fra Raymarine flerfunksjonsdisplaye . Det er bare å føre fingeren over skjermen for å kjøre kameraet. T400 serien kan leveres som 2 akse gyro-stabilisert kamera med 10x optisk zoom.

The NEW M100 | Raymarine fra FLIR

Termisk marine kamera med tilt

Termisk kamera med justerbar tilt, vårt minste og best prisede fastmonterte termiske kamera med tilt. Benytter vår nyeste generasjon Boson™ thermal core, M100 lar deg se om natten med en oppløsning på 320 x 240 piksler.

The NEW M200 | Raymarine fra FLIR

Termisk marine kamera med Pan og Tilt

Vårt minste og rimeligste Pan og Tilt termiske kamera. Benytter vår nyeste Boson™ thermal core, M200 lar deg se om natten med en oppløsning på 320 x 240 piksler og 2x digital zoom.

The NEW M400 | Raymarine fra FLIR

Premium Multi-sensor Termisk kamera

Flirs nye M400 kamera har en avansert 640x480 sensor for høyoppløselige termisk bilde i total mørke og lavtlys. Et integrert HD kamera for dagslys bilder i farge og integrert LED lyskaster med smal stråle øker sikkerheten ytterligere.

Utstyret beskrevet her vil kunne kreve eksportlisens fra USA. Avvik fra amerikansk lovgivning tillates ikke.