Raymarine A-serie Kartplotter-Ekkolodd

Raymarine A Series Chartplotters and Chartplotter-Fishfinders

Naviger som de profesjonelle

 

Raymarine A-serie Kartplotter-Ekkolodd leveres standard med kart installert, men kan også leveres uten kart.

 

 

Raymarine A Series Chartplotter-Fishfinder lifestyle cropped

 

Kart som minner om papirkart gjør de lette å lese og forstå uansett zoom-nivå. Du kan selv velge sikkerhetskontur og definere egne valg for visning av kartobjekter. Du kan også benytte Navionics Gold eller Platinum kart dersom det er ønskelig med økt detaljrikdom og utvidede muligheter.  

 

Ekkoloddet viser deg et detaljert bilde av hva som er under båten, både fisk og bunnforhold. Det HD Digitale ekkoloddet er helautomatisk og justerer seg i forhold til bunn og sjøforhold.

 

 

 

space

  

 

Kraftig kartplotter

 

Alle kartplotterne i Raymarines A-serie kan leveres med Navionics charts over hele Europa ferdig installert. Kartene gir en presentasjon som er tilnærmet lik papirkart som er lettleste uansett zoom-nivå. Du velger selv sikkerhetskontur og
omfang av informasjon og objekter som vises i kartet.Dersom du ønsker flere detaljer og funksjoner i kartet, kan du oppgradere til enten Navionics Gold eller Platinum.

 

 

Powerful Charplotting

  

 

space

 

 

Raymarine AIS Target Tracking HD digital fishfinder  

 
 

 

HD Digital™ Ekkolodd

 

Ved hjelp av Raymarines HD Digitale ekkolodd gir A-serien til Raymarine deg det beste du kan ønske for å finne fisk og se bunnforhold. Det HD Digitale ekkoloddet er helautomatisk og justerer seg i forhold til bunn og sjøforhold.

 

 

 

space

 

 

AIS Målføling

 

Med Raymarine A-serie kan du koble til en AIS (Automatisk Identifikasjon System) som vil vise alle båter og fartøy med AIS-sender direkte i kartbildet. Raymarine har AIS350 som er en ren mottaker og AIS650 som også sender ut din posisjon som du kan benytte.

 

Les mer om Raymarines AIS modeller

 

 

 

Raymarine AIS target tracking

  

 

space

 

 

Raymarine engine monitoring

  

 
 

 

Motorovervåking

 

Dersom du har motor med NMEA2000 kompatibel datautgang kan du tilkoble denne til din Raymarine A-serie via SeaTalkNG for visning av motordata og eventuell trimflaps.

 

Les mer om SeaTalkNG

 

 

 

  

space

 

Kabelgjennomføring

 

Festebraketten til Raymarine A-serie har integrert kabelgjennomføring som gir en ryddig og pen installasjon. Hurtigbraketten er enkel å montere og gjør montering og fjerning av plotter raskt og enkelt.

Raymarine A Series Chartplotters and Chartplotter-Fishfinders cable management

 

 

space

Raymarine A-serie Svingere

 

Valg av rett svinger er essesielt for å få et godt resultat ut av ditt ekkolodd. Raymarien har et stort utvalg av svingere tilpasset ulike båttyper og bruk.

 

Se hvilke svingere som finnes til Raymarine A-serie

Raymarine P58 transducer