Digital, HD Color, Super HD Color Radar

 

Raymarine Marine Radar

 

Raymarine radar – hva er forskjellen?

 

 

Raymarine Digital radar image  

Digital radar

 

Kommer med 4kW utgangseffekt for økt ytelse. Ved hjelp av digitalisert prosessering gir den en forbedret tolkning og visning av radarsignalet. I forhold til analoge antenner er antennekabelen på de digitale radarantennene mye tynnere, noe som gjør installasjonen enklere. I forhold til HD Digital er strømforbruk og pris lavere på Digital.

 

Tilgjengelige modeller: Digital Lukket Antenne

 

 

 

 

 

HD Color radar

 

HD Color teknologi til Raymarine benytter kraftig digitalisert signalprosessering som skiller ut ulike radarmål, detekterer svake ekko på lang avstand og fjerner nær sagt all støy i bildet. Den adaptive senderen og mottakeren justerer seg automatisk for optimal ytelse i skiftende vær- og
sjøforhold. HD Color radaren gir et betydelig bedre bilde, med en skarp presentasjon av ulike radarmål.

 

Tilgjengelige modeller: HD Color Lukket Antenne og HD Color Åpen Antenne

 

 

Raymarine HD Digital radar image

 

 

 

Super HD Radar screen 

 

Super HD Color radar

 

Raymarines Super HD Color teknologi var et kvantesprang for fritidsbåtradar. Ved hjelp av avansert og kraftig digital signalprosessering er den i stand til å behandle dramatisk mer informasjon sammenlignet med en analog radar. Dette er med på å gi økt rekkevidde, bedre
måloppdagelse av svake ekko samtidig som den skiller ut uønskede regn- og sjøekko for å gi et klart og nær sagt støyfritt bilde. En av hemmelighetene bak det krystallklare radarbildet som har en oppløsning langt utover det normale er programvaren i Super HD Color som krymper strålebredden.

 

Tilgjengelige modeller: Super HD Color Åpen Antenne

 

 

Billedsammenligning

 

Digital vs HD Color

 

HD Color vs Super HD Color

 

Features Digital vs HD Digital Radar

 
   

Features HD Digital vs Super HD Digital Radar

 

Målene på HD Color vises klart og mer detaljert enn på Digital.

 

  Super HD Color gir deg flere detaljer enn HD Color. Med Super HD Color kan du faktisk skille to ekko innenfor det som på HD Color vises som ett ekko.