Raymarine SPX-5/SPX-5GP Autopiloter

SPX-5 Tiller Drives

SPX-5 Rorkultpilot vist med p70 (opsjon)kontrollenhet.

 

Avtagbar rorkult pilot

 

De robust SPX-5 og SPX-5 GP rorkult pilotene er perfekte for båter med rorkult med deplasement opp till 6,000kg / 7,500kg(SPX-5GT)

 

Tiller lifestyle

Den perfekte pilot for regatta- og turseiling

 

Du kan styre rett mot et veipunkt, seile på vind vinkel eller seile etter en rute du har lagt inn på din Raymarine plotter via Seatalk/NMEA.

Fluxgate kompasset plasseres for seg selv, vekk fra magnetskilder, for å gi den beste nøyaktighet. Selve kontrollenheten kan du plassere hvor du vil for rask og enkel betjening. Flere av verdens beste solo-seilere har valgt nettopp Raymarines rorkult piloter for å mestre de aller tøffeste forhold.

 

 

 

SPX-5 eller SPX-5 GP?

 

SPX-5 passer for de fleste tur og regatta seilere. Har du en tyngre båt som skal brukes i tøffe regattaer skal du velge SPX-5GP. Denne er enda mer robust og kraftig enn SPX-5 piloten.

 

Trykk her for spesifikasjoner

 

space

 

Funksjoner

  • Unik rorkult pilot system med funksjonelt et stort utvalg av betjeningesenheter og separat fluxgate kompass for optimal plassering.
  • Kraftig og kompaktdrivenhet.
  • Smart Ror føler TM (SRS) – Ikke lenger nødvendig med ordinær rorføler. 
     

Se full spesifikasjon

 

 p70 and p70R large  

  Det siste steget å velge en kontrollenhet

 

 

space

   

 

 
 

Anbefalt maksimum båtvekt

SPX-5 Plus rorkult pilot 6,000 kg
SPX-5 GP rorkult pilot 7,500 kg
   
 

Deplasement

 

Husk alltid å beregne deplasementet for fullastet båt. Dette er ofte ca 20% mer enn oppgitt deplasement. Bli ikke fristet til å velge en for liten pilot for å spare penger. Hvis du velger den rette piloten vil du ikke får problemer når forholdene blir tøffe og du virkelig trenger den.

 

 

space

 

Installasjon

 

Vi anbefaler at du kontakter en autorisert Raymarine forhandler for kjøp av og for hjelp til å velge rett pilot samt montering av denne i din båt.

Ved bruk av godkjent installatør vil det gi deg 2 års Raymarine Worldwide garanti.

 

Feil! Hyperkoblingsreferansen er ugyldig.