Raymarine RayControl

RayControl on iPad and tablet   

 

Kan lastes ned fra App Store, Google Play eller Amazon Store

 

 

Available on the App Store  

 

 Available on Google Play 

 

 Amazon App Store 

 

 

Andre Anbefalte Raymarine Apps:


Gjør ditt nettbrett om til en fullfunksjons Raymarine MFD!

 

Med RayControl blir ditt nettbrett et fullfunksjons Raymarine Multifunksjons Display. Ta kontroll og vis kart, ekkolodd, radar, motorinstrumenter, AIS eller termisk kamera - rett fra nettbrettet.   

 

RayControl gir deg en Raymarine MFD med touch betjening og et virituelt tastatur. Det virituelle tastaturet har alle funksjoner og med den virituelle uni-kontrollen navigerer du deg enkelt i menyer og innstillinger, når den ikke er bruk kan den  "gjemmes.

 

Av sikkerhetsmessige grunner er det lagt inn utvidet verifisering på visse funksjoner (i forbindelse med autopilot) for å unngå uønsket aktivering.   

   RayControl - virtual keyboard 

 

RayControl screen with menu   RayControl chart screen   RayControl data screen with remote
 

 


 

Systemkrav og hvordan du kommer i gang

 

RayControl App    

Anbefalte Systemkrav 

iOS enhet = best ytelse med iPad2 eller nyere

Android/Kindle Fire = best ytelse med 1GHz prosessor eller bedre som kjører med 2.2.2. eller nyere

 

Det anbefales ikke å kjøre RayControl på SmartTelefon. Betjeningen av tastaturet på små skjermer vil være både vanskelig og unøyaktig.  

 

Bruken av Appen krever software versjon 4.27 eller nyere på din Raymarine cSerie eller eSerie. Dersom du ikke har oppgradert din MFD kan  den lastes ned gratis her.

 

 

Kom i gang
Last ned RayControl app, installer den på ditt brett. Påse at du har tilgang til trådløst nettverk når du første gang installerer app for å få adgang til  verifisering av app.

 

Koble deg opp mot ditt Multifunksjon Display via Wi-Fi. Når du har fått kontakt mellom de to enhetene startes App (se håndbok for oppsett av Wi-Fi på MFD).

 

Fra "Home" skjermbildet velger du OPPSETT, så SYSTEMOPPSETT, gå inn på TRÅDLØST OPPSETT. Bla ned til MOBILE APPS og velg REMOTE CONTROL. Du skal nå se det samme bildet på nettbrett som på din cSerie eller eSerie.

 

NB Aktivering/deaktivering av autopilot kan ikke gjøres via mobil App.