TEKNOLOGI FOR ASSISTERT FORTØYNING


DockSense virker med Raymarine-serien av Axiom multifunksjonsskjermer og et utvalg 3D stereo vision-kameraer. Systemet har avanserte bevegelsessensorer og måler nøyaktig avstanden til kaien, påler og andre fortøyde fartøyer. På denne måten lages et 3D-kart over båtene i nærheten. Et forenklet fugleperspektiv gjengis deretter på Axiom-skjermen.

DockSense Alert – Teknologi for assistert fortøying | Raymarine fra FLIR

DockSense Alert er den neste generasjonen av intelligent teknologi fra Raymarine for assistert fortøying som fungerer på stort sett alle båter. Docksense Alerts bruker FLIR stereo vision kamerateknologi og oppdager hindringer i nærheten. Når båten nærmer seg et identifisert objekt, varsler systemet båtføreren om den potensielle faren både visuelt og hørbart, ved hjelp av en serie av eskalerende alarmer.


UTFORSK DOCKSENSE ALERT

DockSense Control – Teknologi for assistert fortøying | Raymarine fra FLIR

Raymarine Docksense Control-systemer for assistert fortøyning er de første i bransjen for fritidsbåter som kombinerer gjenkjenning av objekter med fartøyets fremdriftssystem for å forhindre kollisjoner ved å opprette en virtuell fender for å beskytte båten.


UTFORSK DOCKSENSE CONTROL