Follow On Tiller-system for Evolution Autopilot-systemer

NYHET – Follow On Tiller-system for Evolution Autopilot-systemer | Raymarine – et merke fra FLIR

Raymarines Follow On Tiller autopilotbetjening gir fullt funksjonell styring til fjernkontrollstasjoner og sekundære kontrollstasjoner overalt ombord. Follow On Tiller er designet for langferds seilbåter og kommersielle fartøyer og er en enkel tilleggsstyringsenhet for Raymarine Evolution autopilotsystemer. Med et enkelt knappetrykk aktiveres styringsmodulen i Evolutions servostyringsmodus slik at kapteinen kan sende presise styrevinkelkommandoer på opptil 35° til roret.

FUNKSJONER I FOLLOW ON TILLER

Spesifikasjoner for Follow On Tiller | Raymarine – et merke fra FLIR

Evolution Follow On Tiller kan installeres på brovingsstasjoner, akterdokkingstasjoner eller til og med i armlenene på rorstoler i pilothuset. Den intuitive designen gjør at kapteinen kan foreta presise styringsjusteringer med en enkel dreining av spaken eller hjulet.

Hovedfunksjoner:

  • Gir presisjonsstyring til eksterne lokasjoner og hjelpestasjoner
  • Elegant lavprofildesign gjør at den passer omtrent hvor som helst
  • Valgbar proporsjonal eller bang-bang-modus for styring og manøvrering
  • Enkelt SeaTalkng-nettverk støtter opptil fire fjernbetjeningstasjoner
  • Passer til Evolution™ Autopilot-systemer for hurtiggående motorbåter

MAKSIMAL FLEKSIBILITET

Follow On Tiller-kontrolleren støtter både proporsjonal modus (full oppfølging) og bang-bang-modus (uten oppfølging) for maksimal fleksibilitet. Kontrollenheten leveres ferdigmontert med returfjær som bringer den automatisk tilbake til 0° senterposisjon ved utløsning. Returfjæren kan fjernes hvis ønskelig.

I proporsjonal modus følger roret rorpinnen nøyaktig, grad for grad, og roret vender tilbake til midtskips når rorpinnen befinner seg i den midtre 0°-posisjonen. I bang-bang-modus styrer vinkelen på styreenheten hvor raskt roret beveger seg i retningen som indikeres. Roret stopper umiddelbart i posisjonen når rorpinnen flyttes til den midtre 0°-posisjonen. I bang-bang-modus må operatøren alltid føre roret manuelt tilbake midtskips.

Follow On Tiller-kontrollenheten er utviklet for bruk på Raymarine Evolution Autopilot-systemer, som bare er montert på motorbåter. Det kan ikke brukes sammen med Evolution-hjuldrift, drivhjulsdrift eller lineære drivsystemer som er konfigurert for seilbåter. Det er enkelt å konfigurere og kalibrere Follow On Tiller-kontrollenheten ved hjelp av systemets primære autopilotkontrollhode eller autopilot-aktiverte multifunksjonsskjermer i LightHouse 2 eller LightHouse 3.