Din sjette sans på sjøen – FLIR termiske kameraer | Raymarine fra FLIR
FLIR maritime termiske kameraer | Raymarine – et varemerke fra FLIR

FLIR maritime termiske kameraer – din sjette sans på sjøen

FLIRs maritime termiske kameraer gjør natt til dag, sørger for at du er trygg og lar deg seile på en sikker måte. Fra små båter til superyachter – FLIR tilbyr ledende termiske kameraer som er robuste, pålitelige og brukervennlige.

PRØV VÅR TERMISKE SIMULATOR

FLIR M300 termisk kamerabilde | Raymarine – et varemerke fra FLIR

NYHET!

M300-serien

M300-serien setter en ny standard for trygg navigasjon og situasjonsforståelse til sjøs. Maritime kameraer i M300-serien har forbedret stabiliseringsteknologi på høytytende synlige, termiske eller multispektrale bilder og gir uslåelig oversikt i kompliserte miljøer.

M300-serien tilbyr enestående oversikt under de mest krevende forhold og alternativer for all marin bruk Tre unike sensorkombinasjoner på M300-serien gir deg full kontroll over hva du ser.

M300C fanger høydefinerte, synlig bilder og bruker en 30x optisk zoom for å overvåke fjerne mål. De dedikerte kameraene M332 og M364 skaper utmerket oversikt i fullstendig mørke, blendende gjenskinn og lett tåke. M364C og M364C-LR kombinerer synlige og termiske sensorer, og benytter Color Thermal Vision™ (CTV) og MSX™ for den sikreste navigasjonen og oversikten.

Tryggere navigering

M300-serien gjør navigering på natten tryggere og mindre stressende. FLIRs termiske teknologi gir deg mulighet til å se klart i fullstendig mørke, blendende gjenskinn og lett tåke.

 

FLIR Colour Thermal Vision® (CTV)

Eksklusive FLIR Color Thermal Vision kombinerer synlige kameradetaljer med et termisk bilde, og legger over vitale fargebilder som gjør at du kan identifisere navigasjonshjelpemidler og andre fartøyer i den termiske scenen.

FLIR M300 termisk kamerabilde | Raymarine – et varemerke fra FLIR
FLIR M300 lyssvakt kamerabilde | Raymarine – et varemerke fra FLIR

M300 lyssvakt kamerabilde

FLIR M300 termisk kamerabilde | Raymarine – et varemerke fra FLIR

M300 Termisk bilde

FLIR M300 Color Night Vision | Raymarine – et varemerke fra FLIR

M300 Color Night Vision

FLIR TERMISKE PRODUKTER

NYE FLIR AX8 | Raymarine – et varemerke fra FLIR

Termisk overvåkingssystem for båter

Hold et våkent øye med kritisk utstyr som motorer, eksosmanifolder og aksellagre, og oppdag problemene før de fører til at du sitter fast ute på sjøen.

M232 Pan og marint, termisk kamera med vipp | Raymarine – et varemerke fra FLIR

Termisk kamera panorering og vipp

Vårt minste og rimeligste termiske nattkamera med panorering og vipp. Vår nyeste generasjon Boson™ termisk kjerne, M232, lar deg se om natten i 320 x 240 termisk oppløsning, i tillegg til 2x digital zoom.

M300 Pan og marint, termisk kamera med vipp | Raymarine – et varemerke fra FLIR

Termiske og synlige marine kameraer

M300-serien setter en ny standard for trygg navigasjon og situasjonsforståelse til sjøs. Maritime kameraer i M300-serien har forbedret stabiliseringsteknologi på høytytende synlige, termiske eller multispektrale bilder og gir uslåelig oversikt i kompliserte miljøer.

M400 Premium multisensor termisk kamera | Raymarine – et varemerke fra FLIR

Premium multisensor termisk nattkamera

Premium multisensor termisk nattkamera. Et allsidig marint kamerasystem med høy ytelse som er designet for å være best i klassen for både kort og lang målidentifikasjon.

M500 | Raymarine – et varemerke fra FLIR

Multisensor med ultrahøy ytelse

Det gyrostabiliserte, avkjølte FLIR M500 termiske kameraet er vårt mest teknologisk avanserte panorama- og vippekamera noensinne. FLIR M500 er designet rundt en kryogenkjølt 640 x 512 piksler Mid Wave Infrared (MWIR) termisk sensor, og utmerker seg med både kort og ultralang målidentifisering.

Utstyret som beskrives i dette dokumentet, krever kanskje godkjenning fra amerikanske myndigheter ved eksport. Fravikelse fra amerikansk lov er strengt forbudt.

UTGÅTTE TERMISKE KAMERAER


Ocean Scout TK | Raymarine – et varemerke fra FLIR

Håndholdt termisk monokikkert

Som en termisk bildesensor skaper Ocean Scout TK bilder basert på varme istedenfor synlig lys. Skip, farkoster, bøyer og andre hindringer avgir varme og vises tydelig under alle lysforhold.

FLIR Ocean Scout | Raymarine – et varemerke fra FLIR

Håndholdt termisk monokikkert

Med tre Ocean Scout-modeller å velge mellom og FLIRs bransjeledende termiske sensorteknologi, gjør Ocean Scout det tryggere og mer avslappende og ferdes på vannet.

T200-serien | Raymarine av FLIR

Fastmontert termisk kamera

T200-serien er et kompakt og lett termisk kamera som leverer standard analog video som lett kan vises på nesten hvilken som helst skjerm ved roret eller andre steder på fartøyet.

T300- og T400-serien | Raymarine av FLIR

Fastmontert termisk kamera/panorering og vipp

Raymarines termiske nattsynskamerasystemer i T-serien bruker banebrytende Ethernettilkobling for enkel installasjon, kontroll og grensesnitt med annen elektronikk ombord.