Trova un rivenditore Raymarine

Raymarine er opptatt av å sikre at kvaliteten og ekspertisen til vårt serviceagent og distribusjonsnettverk både blir verdsatt og foretrukket av kunder og båtbyggere for levering og passform av elektronikk ombord.

Store Locator is loading from Storemapper store locator app...

Sertifiserte forhandlere

Certified Raymarine Dealers | Marine Electronics by Raymarine

Agenter med den sertifiserte logoen bruker ingeniører og teknikere som er akkreditert av Raymarine for å ha aktuell produktkunnskap, er oppdatert med service- og supportinformasjon og kan gi riktige og kunnskapsrike råd om Raymarine-utstyret ditt.

Raymarine-sertifiserte installatører og teknikere har deltatt på fabrikkopplæring, og har bestått et strengt studiekurs.

Approved Parts

Bruk godkjente deler

Raymarine-sertifiserte forhandlere følger fabrikkens retningslinjer, bruker godkjente materialer, bruker kabler i riktig størrelse og installer riktig sikring.

Approved Parts

Gi en garanti for deres arbeid

Raymarine-sertifiserte forhandlere tar i bruk og kalibrerer Raymarine-utstyret ditt riktig og gir garanti på utførelsen, slik at du kan kjøpe elektronikken din med tillit.

Approved Parts

Trenes direkte av Raymarine

Alle sertifiserte Raymarine-forhandlere må ha minst ett ansatt som har deltatt på et Raymarine-godkjent opplæringskurs i løpet av de siste 2 årene. Dette sikrer at de er oppdatert med den nyeste Raymarine-teknologien og utstyret.

Er du allerede en Raymarine-forhandler?

Eksisterende Raymarine-forhandlere kan be om å få oppdatert informasjonen her.

Be om oppdatering av informasjon