Utviklingssett for programvare for marine radarer

Utviklingssett for programvare for marine radarer | Raymarine – et varemerke fra FLIR

Avanserte sensorteknologier for spesialtilpassede applikasjoner

Raymarines utviklingssett for radarprogramvare (SDK) gir utviklere og OEM-er muligheten til å integrere med ledende Raymarine-radarplattformer, inkludert Quantum- og Quantum 2 Doppler-radarer. Raymarine tilbyr et bredt spekter av kompakte radarløsninger med høy ytelse som er egnet for bemannede og ubemannede fartøyer, maritime overvåkningssystemer og andre marinefokuserte applikasjoner.

Ved å bruke Raymarine SDK kan radardata vises, kontrolleres og manipuleres på Microsoft Windows-baserte PC-enheter. Raymarine SDK aktiveres ved hjelp av en USB-nøkkel som er leveres med settet.

Er du klar til å komme i gang? Ta kontakt med en Radar SDK-ekspert og få kontakt med Raymarines radar-eksperter om akkurat ditt prosjekt.

Se og lagre lisensavtale for SDK

RADARFUNKSJONER

Raymarine Quantum CHIRP-radar | Raymarine – et varemerke fra FLIR

Quantum CHIRP-radar

Raymarines prisbelønte Quantum-radar bruker CHIRP-pulskomprimeringsteknologi for overlegen bildebehandling og måldeteksjon ved både lange og korte avstander. Quantum-radar kan installeres i enten kablet eller trådløs konfigurasjon ved hjelp av Wi-Fi-tilgangspunktet om bord. Quantum er ekstremt energieffektiv og lett, noe som gjør den til en utmerket kandidat for mange applikasjoner med fjernsensor.

Raymarine Quantum 2 CHIRP-radar med Doppler | Raymarine – et varemerke fra FLIR

Quantum 2 CHIRP-Radar med Doppler

Quantum 2 legger til doppler-målsporing i en allerede imponerende liste over standardfunksjoner. Doppler-behandling sørger for at Quantum 2 øyeblikkelig oppdager bevegelige radarkontakter og fremhever dem på PPI. Dette gir radaroperatører øyeblikkelig gjenkjennelse, forbedret oversikt over situasjonen og kan redusere risikoen for kollisjon dramatisk når du befinner deg i områder med høy trafikk.