Raymarine mobilapper

Marine apper for navigering, fiske og fjernkontroll

Raymarine mobilapper


Vis og kontroller fartøyet med Raymarines mobilapper. Gjør om smarttelefonen eller nettbrettet til en ekstern multifunksjonsskjerm for å overvåke og styre systemene fra hvor som helst om bord.

NYHET: Raymarine App – den offisielle Raymarine-appen | Marin elektronikk fra Raymarine

NYHET – Raymarine App

Raymarine App er den offisielle appen for Raymarine marin elektronikk. Kontroller en multifunksjonsskjerm eller administrer LightHouse-kartene dine for Element- eller Axiom-serien ved hjelp av Raymarine App. Den nye Raymarine App erstatter RayView-appen, RayControl-appen og RayRemote-appen. Alle funksjonene fra disse appene er nå tilgjengelige på Raymarine App.

UTFORSK RAYMARINE-APPEN

LightHouse 3-apper | Raymarine – Et varemerke fra FLIR

Dragonfly Wi-Fish

Gjør om smarttelefonen din til et kraftig CHIRP DownVision-ekkolodd med Wi-Fish™. Bare last ned gratis Wi-Fish-appen og koble til med standard Wi-Fi, så kan du strømme ekkolodd i sanntid rett til telefonen eller nettbrettet.

UTFORSK WIFISH

LightHouse 3-apper | Raymarine – Et varemerke fra FLIR

Fishidy

Det er på tide å fiske smartere: Finn lokale fiskerapporter, logg fangster og steder på interaktive fiskekart, og få kontakt med lokale sportsfiskere!

BESØK FISHIDY

LightHouse 3-apper | Raymarine – Et varemerke fra FLIR

SeaPilot

Seapilot var den første navigasjonsappen i verden som implementerte funksjoner som Automatic Identification System-data (AIS), noe som gjør det enkelt å se andre fartøyer bevege seg i sjøkartene.

BESØK SEAPILOT

Raymarine LightHouse-apper

LightHouse-apper tilbyr utvidede alternativer for underholdning, navigasjon, vær og systemintegrasjon på din Raymarine LightHouse 3 multifunksjonsskjerm. Velg blant underholdningsalternativer som Netflix eller Spotify. Kontroller enheter om bord, som Seakeeper Gyros og undervannslys fra Lumishore og ShadowCaster. Få tilgang til værdata fra Theyr, Buoyweather, PredictWind og mange flere.

Les mer om LightHouse-appene

Utgåtte apper og programvare

RayView-app

Strøm multifunksjonsskjermen din direkte til nettbrett eller smarttelefon.

Les mer om RayView-appen

RayControl-app

Perfekt til nettbrett: 2 veisstyring mellom multifunksjonsskjerm og nettbrett

Les mer om RayControl-appen

RayRemote-app

Bruk smarttelefonen som fjernkontroll til multifunksjonsskjermen

Les mer om RayRemote-appen

Voyager Planner

Voyage Planner er en kraftig, brukervennlig hjemmeplanleggings- og datastyringsløsing for Raymarines multifunksjonsskjermer.

Les mer om Voyager Planner

RayTech™ navigasjonsprogramvare

Ta med PC-en din om bord og få tilgang til radar, digitalt ekkolodd, kart og navigasjonsdata med kompatible Raymarine multifunksjonsskjermer.

Les mer om RayTech