CZone og Raymarine Axiom – Enklere kontroll og overvåkning | Raymarine – et varemerke fra FLIR
CZone og Raymarine Axiom – Enklere kontroll og overvåkning | Raymarine fra FLIR

CZone og Raymarine Axiom – Enklere kontroll og overvåkning

CZone og Raymarine Axiom – Enklere kontroll og overvåkning

Raymarine Axiom og CZone forenkler installasjonen av elektriske systemer om bord gjennom utskifting av kompliserte og ofte tungvint tradisjonelle bryter og sikringspaneler med et digitalt brytergrensesnitt i nettverk som nås via Raymarines Axiom-serie med multifunksjonsskjermer. Axiom og CZone gir overlegen kontroll på elektriske systemer om bord.

LightHouse 3-kompatibilitet med CZone digitale svitsjingsystemer | Raymarine – et varemerke fra FLIR

Spesialdesignede grensesnitt

Samarbeidet mellom CZone og Raymarine gir en fullstendig tilpasset løsning som lar båtbyggere og systemintegratorer lage intuitive og grafikkrike CZone-kontrollsider som integreres sømløst med Axioms LightHouse 3 OS.

Slik fungerer det

Axiom’s avanserte LightHouse 3 OS lar båtbyggere og systemintegratorer importere CZone-systemkonfigurasjonsfiler og grafikkrike kontrollsider til LightHouse-dashbord-appen. LightHouse oversiktssidene er designet og programmert ved hjelp av Raymarines CZone grafikkverktøy. Tilpassede bryterdesign og flersideskontroller er skreddersydd til hvert fartøys behov. Dashbordets sider kan opprettes fra et bibliotek med standardiserte brytere og dataceller.

Hvis du er båtbygger eller systemintegrator som gjerne vil finne ut mer om mulighetene med Raymarine/CZone, kan du kontakte oss her.

CZone kontroll og overvåkning | Raymarine – et varemerke fra FLIR

Om CZone

Det digitale kontroll- og overvåkningsnettverket CZone forenkler installasjonen av elektriske systemer ved å erstatte kompliserte, tungvint ledninger for å bytte og samkjøre paneler med avanserte, robuste grensesnitt og lett NMEA 2000-nettverkskabel. Nettverket automatiserer også komplekse elektriske systemer og oppnår trådløs kontroll via mobile enheter eller dedikerte fjernkontroller.

CZone tilbyr en omfattende oversikt over hele båtens elektriske system, inkludert komplette kontroll- og overvåkingsfunksjoner. Med avansert overvåknings- og triggerfunksjonalitet varsler CZone ikke bare båtføreren om potensielle problemer i systemet, men hjelper automatisk til med å løse problemet.

Les mer om CZone på www.czone.net.

CZones digitale svitsjingsystemer | Raymarine – et varemerke fra FLIR
LightHouse 3-kompatibilitet med CZone Digital BW240 | Raymarine – et varemerke fra FLIR