DIGITAL SWITCHING

FARTØYSSYSTEMKONTROLL OG AUTOMATISERING

Digital Switching Fartøysystemkontroll og automatisering | Maritim elektronikk fra Raymarine

DIGITAL SWITCHING

Fartøysystemkontroll og automatisering

Digital Switching - Fartøysystemkontroll og automatisering

Digitale switchingsystemer erstatter tradisjonelle mekaniske brytere og effektbrytere om bord på båter, med moduler for digital kontroll av kraftdistribusjonen. Disse modulene styres fra LightHouse 3-baserte multifunksjonsskjermer, mobile enheter eller programmerbare switching paneler plassert hvor som helst om bord. Raymarines LightHouse 3-multifunksjonsskjermer med digitale switching systemer fra de ledende leverandørene EmpirBus, CZone og Böning Automation. Husk å spørre hvilke svitsjingsalternativer som tilbys neste gang du kjøper båt

Digital strømfordeling

Digitale vekslingssystemer bruker robuste og kompakte digitale moduler for kretsstyring, i stedet for mekaniske vekslere og brytere. Modulene er som regel tilpasset de nøyaktige behovene i systemet som blir kontrollert, og kommuniserer med hverandre ved hjelp av NMEA2000-nettverk. Med digitale vekslingssystemer kan båtbyggere gjøre en betydelig reduksjon av både størrelsen og kabellengden som trenges for å gi strøm til hele båten. Dermed blir båten totalt sett lettere, noe som igjen kan gi betydelige innsparinger sammenlignet med en båt med tradisjonelt anlegg.

Mobile enheter

Med Raymarine Control og Remote Apps kan du ta kontroll ved å bruke nettbrett eller smarttelefon.

Elegant

LightHouse 3 støtter gode grafiske kontroller for digitale switchingsystemer. Grafikken kan i høy grad tilpasses og gir en kraftig, brukervennlig opplevelse. Berørbar grafikk gjør fartøysystemene naturlignende og formidler kritiske systemstatuser ved første blikk. Makrokontroller kan enkelt opprettes for å gjennomføre normalt kompliserte handlinger med noen få, enkle berøringer. Endringer i båtens systemer kan enkelt innpasses med enkle filoppdateringer.

NYHET YachtSense Økosystem


Det nye YachtSense Økosystem muliggjør fullstendig integrering med alle enheter som kobles i båtens nettverk, både på og utenom fartøyet.

Et installeringssystem sikrer båteiere at båten er klar til alt både før, under og etter reisen. De kan alltid være tilkoblet til båten.

Du kan begynne med reiseforberedelsene før du drar hjemmefra, og gjester og mannskap kan koble seg til båten.

UTFORSK YACHTSENSE ØKOSYSTEM

NYE YachtSense Økosystem – ditt smarte hjem på vannet | Maritim elektronikk fra Raymarine

Produkter for digital switching


Systemer for digital switching fra CZone | Maritim elektronikk fra Raymarine


CZone-systemer for digital switching

CZone tilbyr en omfattende oversikt over hele båtens elektriske system, inkludert komplette kontroll- og overvåkingsfunksjoner. Med avansert overvåknings- og triggerfunksjonalitet varsler CZone ikke bare båtføreren om potensielle problemer i systemet, men hjelper automatisk til med å løse problemet.

UTFORSK CZONE

Systemer for digital switching fra EmpirBus | Maritim elektronikk fra Raymarine


EmpirBus-systemer for digital switching

Digital svitsjing lar deg styre elektriske og elektroniske systemer om bord, som lys, klimaanlegg, navigasjonslys, vindusviskere, horn, underholdningssystemer, sikkerhetssystemer og mye mer fra din nettverkstilkoblede multifunksjonsskjerm, smarttelefon eller nettbrett.

UTFORSK EMPIRBUS

NYE YachtSense - Modulært digitalt kontrollsystem | Maritim elektronikk fra Raymarine


YachtSense modulært digitalt kontrollsystem

YachtSense™ fra Raymarine er et avansert digitalt kontrollsystem som gir total kontroll og oversikt over fartøyets elektriske systemer. Det modulære designet og de bransjeledende sikkerhetsfunksjonene representerer fremtiden for Maritim automatisering.

UTFORSK YACHTSENSE

Se tekniske spesifikasjoner