NYE
YACHTSENSE

DIGITALT KONTROLLSYSTEM

Marin elektronikk fra Raymarine

MODULÆRT
DIGITALT KONTROLLSYSTEM


YachtSense™ er et avansert digitalt kontrollsystem som gir total kontroll og oversikt over fartøyets elektriske systemer.

Det modulære designet og de bransjeledende sikkerhetsfunksjonene representerer fremtiden for marin automatisering.


MODERNE
FARTØYAUTOMATISERING


Hvert YachtSense digitale kontrollsystem er bygget på en fullt tilpasset brukeropplevelse. Skreddersydde alternativer for brukergrensesnittet leverer en moderne og elegant løsning for fartøysautomatisering. Båt eier kan overvåke og styre fartøyets systemer direkte fra roret.

YachtSense gir enkel kontroll over alt fra å sjekke generatorstatus til å stille inn salongbelysning for kvelden.

YachtSense skreddersydd brukeropplevelse | Marin elektronikk fra Raymarine

SKALERBAR


YachtSense er en unik, modulær arkitektur som gir båtbyggere frihet til å designe og standardisere digitale kontrollløsninger som er skalerbare på tvers av hele modellutvalget.

Alle YachtSense-systemer starter med YachtSense Master Module og Power Supply Module. Deretter legges flere YachtSense-moduler til for å bygge ut og fullføre systemet.

I tillegg til modulene Master og Power kan systemet utvides med Low Power Moduler, High Power Moduler, Reverserte Moduler, Signal Moduler og Remote Moduler. Moduler kobles til bestemte typer enheter, med opptil 4 kanaler på hver. Ingen andre digitale svitsjesystemer tilbyr like mye fleksibilitet og mulighet for utvidelse.

MODULÆRT
DIGITALT KONTROLLSYSTEM

KONSTRUERT FOR DET
MARITIME MILJØ


YachtSense-systemene er bygget etter Raymarines høye standarder. Tre lag med redundans gir trygghet. Et integrert tastatur muliggjør manuell overstyring, og LCD-skjermen gir systemdiagnostikk. Kraftige IPX6 kabinetter og 3 års garanti.

YachtSense gir enkel kontroll over alt fra å sjekke generatorstatus til å stille inn salongbelysning for kvelden.

Ved nettverksforstyrrelser vil hele systemet skifte til minimums-driftsmodus, og hovedmodulets tastatur og LCD gir systemkontroll. Alle moduler fortsetter å fungere under nettverksbrudd, og en manuell sikringsomgåelse gir midlertidig strømoverstyring ved modulfeil.

KOMME I GANG


Hvis du er båtbygger eller systemintegrator som jobber med en båtbygger, kan Raymarine YachtSense-eksperter samarbeide med ditt tekniske team for å designe et YachtSense-system.

Klikk her for å kontakte en YachtSense-ekspert