Bruke mer tid på å fange fisken og mindre tid på å lete etter den med Raymarine.

 

Raymarine Produkter for Fiske:

 
Multifunksjonsdisplay | Raymarine

Multifunksjonsdisplay

Fang kraften i Raymarines navigeringsutstyr med multifunksjonsskjermene. Konfigurer som enkle alt-i-ett-skjermer for kart, radar og sonarvisning, eller utvid dem til et navigasjonsnettverk med flere skjermer, CHIRP DownVision™- og CHIRP SideVision™ sonar, termisk nattsyn og mye mer.

Finn ut mer

Dragonfly-produktserien | Raymarine

Dragonfly-produktserien

Førsteklasses, brukervennlig fiskeelektronikk fra Raymarine. Takket være avansert teknologi som bredspektret CHIRP DownVision™ og optisk bundet allværsskjerm sørger Dragonflys sonar for at du kan bruke mer tid på å fange fisken og mindre tid på å lete etter den.

Finn ut mer

Ekkolodd | Raymarine

Ekkolodd

Raymarines prisbelønte CHIRP DownVision teknologi gir klart bilde av bunnstruktur og med CHIRP ekkoloddfår du også et klart bilde av fisk og bunnhardhet. Med DownVision vil du kunne se ned til ca 180 m og med ekkoloddet ned til ca 280 m.


Finn ut mer

Radar | Raymarine

Radar

Dag eller natt, med en Raymarine radar har du kontroll med båt- og skipstrafikk rundt deg. Du kan velge mellom kompakte lukkede Digitale antenner eller større åpne Super HD Color antenner, uansett hva du har av båt og behov har vi en radar til deg.

Finn ut mer