Marin elektronikk for seiling | Raymarine – et varemerke fra FLIR

Konstruert for å levere det aller beste innen visuell navigasjon


Med over 40 års seilinnovasjoner og bevist ytelse, er Raymarine-produkter et pålitelig medlem av mannskapet ditt. Fra det kraftige Axiom multifunksjonsdisplayet, den premievinnende autopiloten Evolution, kompakte, men kraftige Raymarine i40-instrumentskjermer til store, avanserte i70s-instrumentskjermer, har Raymarine løsningen, uansett hva din ferdsel på sjøen krever.

MARIN ELEKTRONIKK FOR SEILING

KART OG MOBILAPPER

Raymarines navigasjonsskjermer gir deg kraften til å utforske, planlegge og navigere i åpent farvann med trygghet og selvtillit. Høydefinerte skjermer og firekjerners ytelse gir liv til elektroniske kart fra ledende kartprodusenter. Få vektorkart med alle funksjoner, rasterkart av høy kvalitet og avanserte funksjoner som 3D-kart, satellitt-overlegg og automatiske rutemuligheter.


Navionics-kart

Navionics-kart er den essensielle kartografiske referansen for båtfolk over hele verden, med nøyaktige og grundige kart over hav, innsjøer og marine områder. Lag dine egne kart med SonarChart live, synkroniser rutepunktene og rutene dine med Navionics Boating-appen eller dra til ditt neste reisemål med Dock-to-dock autorouting.

C-Map-kart

C-MAP er en ledende leverandør innen digitale sjøkart for både profesjonelle og fritidsbrukere. De er anerkjent over hele verden for nøyaktige og lettforståelige kartprodukter, som C-MAP Essentials og 4D-MAX+ premium sjøkart. Gled deg over avanserte funksjoner som 3D-visning, satellittoverlegg og rasterkartstøtte.

Raymarine LightHouse-kart

Raymarine LightHouse-kart er et bibliotek av digitale raster- og vektorkartprodukter fra Raymarine og ledende kartprodusenter som IMRAY, Delius Klasing og Solteknik HB.

SeaPilot-kart

Mobil-appen Seapilot er nå en del av Raymarine-familien, og kombinerer profesjonelle navigasjonsfunksjoner med en enkel, ryddig brukeropplevelse. Seapilot er en fullfunksjons navigasjonsapp som tilbyr rutepunkter, ruteplanlegging og navigasjon, AIS-overlegg, GRIB-vær og avansert autoruteplanlegging.

UTFORSK SJØKART