Raymarine Ray90 modulært VHF-radiosystem med to stasjoner

NYHET – Ray90 modulært VHF-radiosystem med to stasjoner | Raymarine – et varemerke fra FLIR

Raymarines fastmonterte modulære VHF-radio Ray90 tar multistasjonskommunikasjon til et helt nytt nivå når det gjelder kraft, ytelse og fleksibilitet. Ray90 har en sort boks-design med en skjult transceiver, et ergonomisk RayMic-håndsett og en ekstern høyttaler som gir full kontroll over radioen og krystallklar lyd.

Tilbys nå med valgfritt trådløst håndsett. Les mer

RAY90 – SPESIFIKASJONER

Viktige egenskaper

  • VHF-radio med sort boks og flere kanaler
  • NYHET – Trådløst håndsett og aktive høyttalere
  • Kablet håndsett og passiv høyttaler følger med
  • Utvidbar til 2 håndsett
  • Innebygd megafon og generator for tåkesignal
  • Valgfri ekstern GPS
  • Forenklet nettverk type NMEA2000 og NMEA0183

Ray90 er utstyrt med en kraftig transceiver på 25 watt og kommersielt klassifisert elektronikk for lang levetid og overlegen ytelse. Kanalskanning, dobbel lyttevakt, trippel lyttevakt og værvarsling er standard. Digital, selektiv anropsradio klasse D og integrert GPS gjør det enkelt å sette opp de avanserte sikkerhets- og anropsfunksjonene. Bare skriv inn fartøyets MMSI-nummer under oppsettet og du er klar. For GPS-drift er den valgfrie GA150-passive GPS-antennen nødvendig.

RAY90 – SPESIFIKASJONER

Posisjonssporing

Bruk Ray90s posisjonssporingsfunksjon for å følge opptil 5 nærliggende DSC-utstyrte fartøy. Posisjonene deres deles automatisk med en multifunksjonsskjerm fra Raymarine. Hold øye med andre båter i selskapet, følg interessante fartøyer, eller styr din lokale flåte. I Europa støtter Ray90 ATIS-systemet på kjørbare vannruter.

Megafon

Den innebygde megafonen i Ray90 gjør at du kan lytte på dekk og over havnen. Koble til et valgfritt lydhorn og gjør din tilstedeværelse kjent med 30 watts lydutgang og toveiskommunikasjon. Når du er omgitt av tåke, kan megafonen brukes til automatisk å hente de nødvendige tåkesignalene for motor- og seilbåter som er i drift eller forankret.

Vanntett og robust

Transceiveren på Ray90 er støpt i solid aluminium for støt- og vibrasjonsmotstand og maksimal varmespredning. RayMic-håndsettene har lyssterk bakgrunnsbelysning for enkel visning under alle forhold, og store knapper gir et sikkert grep med enkel tilgang til vanlige funksjoner.

Bygg ut systemet

Ray90-systemet inkluderer et kablet RayMic-håndsett og et passivt høyttalersett. Utvid systemet med et ekstra RayMic-håndsett og fjernhøyttaler. Velg den valgfrie aktive fjernhøyttaleren hvis omgivelsene er støyende. Uansett hvor liten eller stor båten er, har Ray90 all den kraften og mulighetene du trenger for viktig kommunikasjon på vannet.