FLIR lanserer Raymarine Element S-navigeringsskjermer

FLIR lanserer Raymarine Element S-navigeringsskjermer

Monday, July 1, 2019


1200x628_Element-S

ARLINGTON, Va. – June 3, 2019 – FLIR Systems (NASDAQ: FLIR) annonserte i dag Raymarine Element™ S, en ny serie navigeringsskjermer for motorbåtførere og seilere. Element S-modellene bygger på suksessen til FLIR’s Raymarine Element HV-serien med HyperVision™-ekkolodd, og byr på en meget god skjerm, raskeste prosessor i sin klasse, chirp ekkolodd, innebygd GPS mm.

New - Element S in 7, 9 and 12 inch screens | Raymarine - A Brand by FLIR

Element S-modeller er tilgjengelige med 7-, 9- og 12-tommersskjerm, og alle har skarpe høykontrastskjermer på 1500 nit som gir eksepsjonell sikt. En 64-bits firekjernet prosessor leverer uovertruffen hastighet, som fører til glatte side- og menyoverganger og umiddelbar oppdatering av kartbildet. Element S har innebygd en rask og presis 10 Hz GPS-sensor og støtter kart fra de fremste kartleverandørene, inkludert Raymarines nye LightHouse™ NC2-kart, Navionics og C-MAP.

Element S vil passe godt i trafikkerte farvann med Quantum trådløs radar og AIS (tilleggsutstyr). Quantum radaren tilkobles Element trådløst via Wi-Fi – enklere blir det ikke. I tillegg til radar og AIS-støtte er Element S-serien utstyrt med NMEA 2000-tilkobling for autopilot og VHF DSC-integrering, samt en skjerm med informasjon om seilingsinstrumenter, motordata og drivstoffnivå. På Element S kan du lagre opptil 5000 rutepunkter i 200 forskjellige grupper, samt 50 ruter og 15 spor.

Element S-operativsystemet LightHouse Sport er utformet for båtfolk som verdsetter driftsenkelthet, med ukompliserte menyer og intuitiv tastaturstyring som hjelper kapteiner med å komme raskt avgårde og holde kursen. Egen tastaturstyring for å unngå fingeravtrykk på skjermen. Sanntidsmenyer gjør det lettere å endre innstillinger eller tilpasse kart og se endringene i oppsettet i sanntid. Dessuten gir tre programmerbare hurtigtaster deg tilgang til favorittsider, og en stor tast for veipunkt gjør det raskt og enkelt å markere andre interesseområder.

Element S hjelper motorbåtførere og seilere med å unngå undervannsfarer ved å tilby et integrert ettkanals CHIRP-ekkolodd for pålitelig bunnsporing og fiskeleting i dybder på opptil 900 fot (275 m). Dessuten lar den innebygde RealBathy™-silhuettviseren kapteiner kartlegge ukjente farvann i sanntid.

Robuste Element S selges med tre års garanti, og vil være tilgjengelig fra FLIRs Raymarine-forhandlere og -detaljhandlere til priser fra kr 6,490

Du finner mer informasjon om Raymarine Element S på www.raymarine.no/element-series/element-s/

COMMENT