Raymarine News

 
Axiom+ Press Release | Marine Electronics by Raymarine PRODUCTS | PRESS RELEASE

FLIR Introduserer Raymarine Axiom+ Multifunksjon Navigasjon Displayer

FLIR Systems (NASDAQ: FLIR) lanserte i dag Raymarine Axiom+, nye multifunksjons skjermer (MFD) med kraftig prosessor og ytelse for motorbåt, seilbåt og fiskere. Sammen med Axiom + ble det lansert nye LightHouse™ kart for sikker og god navigasjon.

Les mer

A Message About Covid-19 | Raymarine - A Brand by FLIR NEWS

A Message About Covid-19

FLIR Systems Inc, parent company to Raymarine, have today issued a statement regarding the global Covid-19 pandemic and the steps the company is taking. Please follow the link below to read the statement in full.

Read more on FLIR.com

Raymarine DockSense Alert-teknologi blir tilgjengelig på utvalgte båter av 2021-modell fra Boston Whaler | Raymarine - A Brand by FLIR PRODUCT NEWS | EVENTS

Raymarine DockSense Alert-teknologi blir tilgjengelig på utvalgte båter av 2021-modell fra Boston Whaler

Boston Whaler, den ledende produsenten av usenkelige fiskebåter for familier, har kunngjort planer om å tilby Raymarine DockSense Alert System som et fabrikkmontert valg på utvalgte båter i 2021-modell, med oppstart senere i år.

Read more

Her rister det voldsomt ... Product News

Her rister det voldsomt ...

Read more

En omvisning i Raymarines miljøtestsenter fortsetter med et besøk til Salt Mist Room, Hot Room og Shaker Room, i det siste blir produkter utsatt for støt- og vibrasjonstester

Raymarine dykker dypt etter kalde fakta Product News

Raymarine dykker dypt etter kalde fakta

Read more

Raymarines miljøtestsenter vurderer kvaliteten til selskapets produktserie med enestående grundighet, som starter med varmekamrene og Wet Room

FLIR introduserer maritime kameraer i M300-serien Product News

FLIR introduserer maritime kameraer i M300-serien

Read more

M300-serien kombinerer termisk og høyoppløselig IP kamera for økt situasjonsbevissthet og tryggere navigasjon, for proffbrukere, SAR fartøyer og større fritidsfartøyer

FLIR lanserer Raymarine Element S-navigeringsskjermer Product News;Press Release

FLIR lanserer Raymarine Element S-navigeringsskjermer

Read more

FLIR Systems (NASDAQ: FLIR) annonserte i dag Raymarine Element™ S, en ny serie navigeringsskjermer for motorbåtførere og seilere. Element S-modellene bygger på suksessen til FLIR’s Raymarine Element HV-serien med HyperVision™-ekkolodd, og byr på en meget god skjerm, raskeste prosessor i sin klasse, chirp ekkolodd, innebygd GPS mm.

Raymarine Axiom støtter nå integrering med Yamaha Command Link Product News

Raymarine Axiom støtter nå integrering med Yamaha Command Link

Read more

FLIR kunngjør integreringen av Yamaha Command Link og Command Link i Raymarines serie av Axiom®-multifunksjonsdisplayer.  Denne nye funksjonen er en av mange nye som ble introdusert i den nye utgaven av LightHouse Annapolis 3.9-operativsystemet for Axiom. 

Raymarines nye annonserte LightHouse OS-oppdatering Product News;Press Release

Raymarines nye annonserte LightHouse OS-oppdatering

Read more

Enten du seiler, fisker eller cruiser tilbyr LightHouse 3 Annapolis omfattende nye funksjoner for ditt Raymarine-multifunksjonsdisplay. Som med alle Raymarine LightHouse-operativsystemoppdateringer er nedlastingen gratis og lettvinn.

Fiske: Kunnskap er makt Product News

Fiske: Kunnskap er makt

Read more

Kunnskap er makt – og serien Element™ CHIRP-sonar/GPS fra Raymarine gir kunnskap for smartere beslutninger på vannet. Element er designet for sportsfiskere som er ute etter det beste, HyperVision™ gir den skarpeste visningen av undervannsverdenen med 1,2 megahertz for høyoppløselig ekkoloddteknologi.

FLIR lanserer Assisted Docking teknologi og første båtbygger partner på systemet Product News

FLIR lanserer Assisted Docking teknologi og første båtbygger partner på systemet

Read more

WILSONVILLE, Oregon 21. januar – FLIR Systems, Inc. (NASDAQ: FLIR) presenterer i dag Raymarine DockSense™ Assisted Docking System som har intelligent objekt gjenkjenning, bevegelsesregistrering og er bransjens første manøvreringsassistent for fritidsbåter.

FLIR lanserer Raymarine ClearCruise AR og er dermed først ut med navigasjonsteknologi som bruker Augmented Reality (utvidet virkelighet) Product News

FLIR lanserer Raymarine ClearCruise AR og er dermed først ut med navigasjonsteknologi som bruker Augmented Reality (utvidet virkelighet)

Read more

FLIR Systems, Inc. (NASDAQ: FLIR) er med lanseringen av Raymarine® ClearCruiseAR (utvidet virkelighet) først ute i bransjen med denne typen navigasjonsteknologi som sammen med Raymarines Axiom®-flerfunksjonsskjermer gir forbedret bevissthet til sjøs. 

Fem gode grunner til at Raymarine Element gjør det enklere å lykkes som sportsfisker Product News;Tech Tips

Fem gode grunner til at Raymarine Element gjør det enklere å lykkes som sportsfisker

Read more

Whether you fish competitively or for fun, the new ElementTM  CHIRP Sonar/GPS series from Raymarine is a powerful new tool to help you find and catch more fish. Easy to own and simple to use, Raymarine Element helps you win on the water. Here are five reasons why:

Raymarine lanserer nytt isfiskesett

Raymarine lanserer nytt isfiskesett

Read more

Har du tilbrakt sommeren på vannet med Raymarin-ekkolodd og lurer på hvordan du skal klare deg uten når isen legger seg – da har vi gode nyheter. Raymarine har nettopp lansert et skreddersydd isfiskesett  for Dragonfly-modellene, dette gjør Dragonfly til den ultimate isfiskemaskinen. Nå kan man bruke samme Dragonfly både sommer og vinter.

FLIR lanserer Element-serie med naturtro sonarbilde

FLIR lanserer Element-serie med naturtro sonarbilde

Read more

FLIR Systems (Nasdaq: FLIR) presenterer i dag Raymarine Element, en ny generasjon avanserte skjerme som kombinerer sonar- og GPS-teknologi. Element-serien er utstyrt med anerkjent RealVision 3D og ny HyperVision-sonarteknologi og leverer naturtro bilder som gjør fisketuren enklere takket være avansert ekkolodd, allsidige kartfunksjoner og en meget intuitiv brukeropplevelse.

Programvareoppdatering for Raymarine Axiom: Den nye LightHouse 3.2 omfatter ytterligere forbedringer Product News

Programvareoppdatering for Raymarine Axiom: Den nye LightHouse 3.2 omfatter ytterligere forbedringer

Read more

En av de beste måtene å få mest mulig ut av marin elektronikk på er å oppdatere programvaren når oppdateringer utgis. Gjør dette til en vane, og du er sikker på å ligge i forkant, helt uten ekstrakostnader. For båtfolk og lystfiskere som bruker Raymarine Axiom-enheter, tilbyr den nye operativsystemoppdateringen LightHouse 3.2 en rekke forbedringer og en enda mer intuitiv, sømløs og brukervennlig opplevelse.

Økt sikkerhet under navigasjon: FLIR ClearCruise™-termisk analyse Product News

Økt sikkerhet under navigasjon: FLIR ClearCruise™-termisk analyse

Read more

FLIR M132 og M232 er FLIRs rimeligste og mest kompakte maritime varmekameraer med full panorering og vipping. Disse kameraene har FLIRs avanserte Boson™-varmekamerakjerne og en videoprosessor med flere kjerner, som gir uovertruffen bildekvalitet og varmeanalyse.

Vi presenterer Axiom™ multifunksjonsskjerm med RealVision 3D™-sonar og LightHouse 3 Product News

Vi presenterer Axiom™ multifunksjonsskjerm med RealVision 3D™-sonar og LightHouse 3

Read more

Vi har gleden av å lansere en helt ny serie Raymarine multifunksjonsskjermer, som vi kaller Axiom. Dette er skjermer som gir en helt ny opplevelse og som virkelig vil skake opp den marine elektronikkbransjen. AXIOM er Raymarines kraftige nye multifunksjonsnavigasjonssystem.

Nyhet: RMK-10-tastatur Product News

Nyhet: RMK-10-tastatur

Read more

Det splitter nye eksterne RMK-10-tastaturet gir deg direkte tilgang til kontrollene på multifunksjonsskjermen LightHouse II uansett hvor du er! Dette ultrakompakte tastaturet fungerer med Raymarine multifunksjonsskjermene i seriene a, c, e, eS og gS både i liggende og stående retning og passer omtrent hvor som helst.

En utvidet reality-app er nå tilgjengelig for Raymarine Dragonfly PRO-sonarsystemene Product News

En utvidet reality-app er nå tilgjengelig for Raymarine Dragonfly PRO-sonarsystemene

Read more

Raymarine har gleden av å kunngjøre en helt ny versjon av den populære Wi-Fish-mobilappen for bruk sammen med sonarsystemene Dragonfly PRO og Wi-Fish CHIRP. Appen har fått mer innhold, slik at du kan vise en utvidet virkelighet av de lagrede favorittstedene og foretrukne fiskestedene dine.

Nytt Raymarine i70s multifunksjonsinstrument

Nytt Raymarine i70s multifunksjonsinstrument

Read more

I dag kunngjorde Raymarine den nyeste versjonen av deres populære fargemultifunksjonsinstrument for seiling, fiske eller cruising, Raymarine i70s. Det er lett å tilpasse i70s slik at det passer hver brukers personlige båtlivsbehov, fra tradisjonelle analoge instrumenter til ekstra store digitale og grafiske skjermer. Dette gir fleksibilitet til å vise de instrument- og navigasjonsdataene som er viktigst for brukeren.

Nye marine IP-kameraer med HD

Nye marine IP-kameraer med HD

Read more

Vi er glade for å kunne annonsere utvidelsen av den marine IP-kameraproduktlinjen vår med alle de nye høydefinisjons- CAM210 og CAM220 -kameraene. Begge modellene er laget for å sende enkel video over IP-tilkobling til de LightHouse II-drevne multifunksjonsskjermene vi tilbyr.

Raymarine Cup 2016 Events

Raymarine Cup 2016

Read more

Raymarine Trolling Cup ble etablert 2015 i samarbeid med Øvre Romerike Trollingklubb. Øvre Romerike Trollingklubb står for det faglige og sikrer at vi får en konkurranse som er tilpasset trollingfiske. De står også som arrangør av Mjøsa Trollingfestival som er avsluttende, og avgjørende, konkurranse i cupen.

Ny Ray52 VHF gir deg bekvemmelighet og sjelefred på vannet

Ny Ray52 VHF gir deg bekvemmelighet og sjelefred på vannet

Read more

Det nyeste tillegget til Raymarines serie med fastmonterte radioer er den kompakte Ray52 VHF med innebygd GPS-mottaker. Ray52s ultra-kompakte størrelse gjør den perfekt for overfylte styrhus fordi den passer nesten overalt. Med sine store kontroller og store bakbelyste LCD-skjerm er den enkel å bruke, både dag og natt.

Raymarine Pro og soloseiler Andrea Mura vinner Roma X 1-seilasen

Raymarine Pro og soloseiler Andrea Mura vinner Roma X 1-seilasen

Read more

Selv om Andrea er en soloseiler, ble han ledsaget av en full pakke med Raymarine-elektronikk under seilasen.   Andreas Open 50 Vento di Sardegna er utstyrt med vår nye Quantum CHIRP-radar og vår Evolution-autopilot under seilasen.

4 viktige utstyrssjekker for båten din før sesongen

4 viktige utstyrssjekker for båten din før sesongen

Read more

Raymarine Pro Ambassador, Alan Watson, gir deg sin sjekkliste før båtsesongen for å holde deg trygg på vannet

FLIR kunngjør Raymarine Quantum™ trådløs CHIRP båtradar Product News

FLIR kunngjør Raymarine Quantum™ trådløs CHIRP båtradar

Read more

WILSONVILLE, OR – 6. januar 2016 – FLIR Systems, Inc. (NASDAQ: FLIR) kunngjorde sin Raymarine Quantum CHIRP-radar: bransjens første båtradarkuppel til fritidsbruk med CHIRP-pulskompresjonsteknologi. Quantum CHIRP-radaren utgjør en helt ny tilnærming til marineradarer, og en ny standard for kompakte solid-state-radarer med spektakulære radarbilder ved både lang og kort avstand.

FLIR utvider Raymarine Dragonfly®-rekken med den nye Dragonfly 7 PRO Product News

FLIR utvider Raymarine Dragonfly®-rekken med den nye Dragonfly 7 PRO

Read more

Den nye Dragonfly 7 Pro er Raymarines mest funksjonsrikekombinasjon av sonar og GPS noensinne for fiske i ferskvann og langs kysten. Dragonfly 7 Pro har de samme avanserte funksjonene som den prisbelønte Dragonfly 5 Pro, men i tillegg også en ekstra stor 7’’-skjerm for maksimal sikt. Denne superklare skjermen er også utstyrt med en beskyttende skjerm som gir god lesbarhet i all slags vær, og som garantert aldri vil dugges til.

FLIR gjør Raymarine LightHouse II OS bedre, med nye og kraftige funksjoner Product News

FLIR gjør Raymarine LightHouse II OS bedre, med nye og kraftige funksjoner

Read more

FLIR Systems, Inc. (NASDAQ: FLIR) har nettopp annonsert utgivelsen av den siste oppgraderingen til det anerkjente LightHouse II-operativsystemet for Raymarines multifunksjonsskjermer (MFD-er). LightHouse II versjon 15 understreker FLIRs satsing på å gjøre båtlivet bedre gjennom nyskapninger, og gir mulighet til å overvåke motorrom med de nye FLIR AX8 termiske kamera. Videre gir det bedre anti-kollisjonskapasitet med en helt ny grafiske fremstilling av AIS-mål, og det støtter nå direkte programvareoppdateringer over trådløst internet slik at Raymarines brukere holdes oppdaterte med den nyeste teknologien.

Raymarine oppgraderer operativsystemet LightHouse II med nye seilefunksjoner Product News

Raymarine oppgraderer operativsystemet LightHouse II med nye seilefunksjoner

Read more

FLIR Systems, Inc. (NASDAQ:FLIR) annonserer utgivelsen av den nyeste oppdateringen av deres anerkjente LightHouse II-operativsystem for Raymarine multifunksjon-skjermer (MFD), med avanserte funksjoner spesialdesignet for seilere. LightHouse II Release 14 tilbyr flere verktøy som hjelper seilerne å finne de raskeste og mest effektive navigeringsmåten mens de konkurrerer eller cruiser. Den gratis oppdateringen er tilgjengelig for aSeries, cSeries, eSeries, gS Series og det nye eS Series-utvalget som har MFD med høy ytelse.

FLIR gir ut Raymarine eS-serien med flerfunksjons navigasjonsdisplay Product News

FLIR gir ut Raymarine eS-serien med flerfunksjons navigasjonsdisplay

Read more

FLIR Systems, Inc. (NASDAQ: FLIR) kunngjorde lanseringen av den nye Raymarine eS-serien med HybridTouch™ multifunksjons display. eS-serien benytter Raymarines avanserte brukergrensesnitt LightHouse II, og inkluderer tre modeller navigasjonsdisplay med meget høy ytelse som gir deg uovertruffen kontroll og brukervennlighet i et slankt, ergonomisk design.

Innovative nye sonarer og termokameraer gjør båtlivet sikrere og morsommere Product News

Innovative nye sonarer og termokameraer gjør båtlivet sikrere og morsommere

Read more

11. februar 2015 – FLIR Systems (NASDAQ: FLIR) annonserte i dag at de slipper tre nye sonarer og to nye termokameraer, med ett mål for øyet: Å gjøre tiden du tilbringer på vannet tryggere og morsommere enn noensinne. Med FLIRs bransjeledende teknologi for termokameraer, det nye og stabiliserte M400 multisensor termokameraet og det håndholdte Ocean Scout™-termokamera, får båtfolket enestående muligheter til å oppdage andre fartøy, unngå kollisjoner og bli tryggere på vannet ved at de ser klart i stummende mørke og i dårlig vær. Raymarines nye CP570 Professional CHIRP sonar, CP470 CHIRP-sonar og CP370 digital sonar er designet fra bunnen av for å gi sportsfiskere enestående muligheter for fiskesøking, og redefinerer havsonarer med bilder av agnfisk og rovfiskene rundt dem på dypt vann uten å være plaget av bireflekser.

FLIR kunngjør de nye Raymarine Dragonfly® Fishfinder-produktene Product News

FLIR kunngjør de nye Raymarine Dragonfly® Fishfinder-produktene

Read more

Den utvidede Dragonfly-produktserien for fiskere inkluderer verdens første fiskefinner til under Kr. 2500 som bruker bredspektret CHIRP-ekkoloddteknologi

Raymarine lanserer ny serie VHF-radioer og ny videoteknologi under Fort Lauderdale Boat Show Product News

Raymarine lanserer ny serie VHF-radioer og ny videoteknologi under Fort Lauderdale Boat Show

Read more

FLIR Systems, Inc. (NASDAQ: FLIR) har gleden av å lansere Raymarine Ray70 multifunksjons VHF-båtradio og programvareoppgraderingen LightHouse II versjon 12 for Raymarine-multifunksjonsskjermer. Raymarines nye serie av VHF-radioer blir vist frem denne uken på Fort Lauderdale International Boat Show 2014.

FLIR vinner tre NMEA-priser Product News

FLIR vinner tre NMEA-priser

Read more

FLIR Systems, Inc. (NASDAQ: FLIR) har gleden av å kunngjøre at tre av deres produkter vant priser på den nylig avholdte årlige konferansen og utstillingen 2014 National Marine Electronics Association (NMEA), som ble arrangert ved Fort Myers, USA, 8.-11. okt.

Raymarine introduserer SideVision™ ekkolodd og IP-video Product News

Raymarine introduserer SideVision™ ekkolodd og IP-video

Read more

Gjennom sitt kontinuerlige arbeid for å gi fiskere og båtfolk de verktøyene de trenger for å lykkes på vannet, kunngjør Raymarine to nye teknologimuligheter for sin LightHouse II-serie av flerfunksjonsdisplayer. Den nye CP200 SideVision™ sonarmodulen utvider fiskernes undervannshorisont med krystallklar CHIRP-sonar med sideskanning, og det nye marine videokameraet CAM200IP bringer høydefinisjons videobilde til Raymarines flerfunksjonsdisplayer.

Raymarine introduserer ny autopilot- og motorintegrering opp mot Yanmar Product News

Raymarine introduserer ny autopilot- og motorintegrering opp mot Yanmar

Read more

Raymarine er glade for å kunne melde at to av selskapets banebrytende produkter nå er kompatible, og fullt ut testet og sertifisert av begge parter, med utvalgte motorsystemer fra Yanmar. Evolution™ DBW sørger for autopilotkontroll til fartøy utstyrt med Yanmar VC10 og JC10 (Joystick) kontrollsystemer, med direktekobling som sørger for overlegen styrekontroll med Yanmar fremdriftssystemer. ECI-100 universaldata Intereface sørger for overføring av motordata fra Yanmar til Raymarines multifunksjondisplayer (MFD-er).

Raymarine utvider aSerien med 9- og 12-tommers multi-touch utgaver

Raymarine utvider aSerien med 9- og 12-tommers multi-touch utgaver

Read more

Raymarine, en avdeling av FLIR SYSTEMS, pressenterer i dag de nye multifunksjondisplayene a9 og a12. Begge modellene vises frem for første gang på Sanctuary Cove Boat Show i Queensland, Australia. De nye 9- og 12-tommers multi-touch skjermene er utstyrt med Raymarines førsteklasses -skjermteknologi med pinch-to-zoom, rask 10Hz intern GPS og omfattende muligheter for utvideleser, både trådløst og vanlig.

Raymarine launches gS195 Glass Bridge Multifunction Display Product News

Raymarine launches gS195 Glass Bridge Multifunction Display

Read more

Raymarine, a division of FLIR Systems is announcing today the launch of the 19” gS195 Glass Bridge Multifunction Display. The gS195 will make its public debut at the Sanctuary Cove Boat Show in Queensland Australia. Raymarine’s largest LightHouse II powered multifunction display, the gS195 joins the 9”, 12”, and 15.4” in the gS Series family of glass bridge multifunction displays. Engineered for premium yachts, the gS195’s edge-to-edge glass construction and slim bezel design blends beautifully with modern helms.

Raymarine and Navico dispute resolved Press Release

Raymarine and Navico dispute resolved

Read more

Navico Inc. and Navico Holding AS, and Raymarine Inc, are pleased to announce that they have resolved their disputes through a license to Navico's patented DownScan sonar technologies. Raymarine and Navico have mutually agreed to dismiss all patent litigations and disputes between them. The terms of the patent license and resolution are confidential.

Raymarine kommer nå med en 7” utgave av den populære og prisvinnnede Dragonfly® Ekkolodd Plotter – Dragonfly7 Product News

Raymarine kommer nå med en 7” utgave av den populære og prisvinnnede Dragonfly® Ekkolodd Plotter – Dragonfly7

Read more

Raymarine kommer nå med en 7” utgave av den populære og prisvinnnede Dragonfly® Ekkolodd/Plotter – Dragonfly7. Etter lanseringen i fjor har den originale Dragonfly med sin kraftige to-kanals CHIRP ekkolodd og innebygget GPS tatt verden med storm. Dette var det første CHIRP-ekkolodd som også kom med CHIRP-DownVision bunnstrukturvisning – til en forbløffende gunstig pris som gjorde den nye teknologien tilgjengelig for alle

Raymarine introduces Hydro-Balance™ technology for Evolution™ autopilots Product News

Raymarine introduces Hydro-Balance™ technology for Evolution™ autopilots

Read more

Raymarine is pleased to announce the addition of new Hydro-Balance™ technology to its multiple award-winning Evolution™ autopilot line. This new patent-pending technology brings an even higher level of autopilot steering performance to boats with hydraulic steering systems. Specifically designed for hydraulic steering systems which have no rudder reference fitted, Hydro-Balance™ is particularly effective on boats with outboard engines.