FLIR Introduserer Raymarine Axiom+ Multifunksjon Navigasjon Displayer og nye elektroniske kart

Mandag 22. juni 2020


Axiom+ Med super skjermkvalitet og oppgradert ytelse; Raymarine LightHouse kart for sikker navigering


ARLINGTON, Va. – Juni 22, 2020 – FLIR Systems (NASDAQ: FLIR) lanserte i dag Raymarine Axiom+, nye multifunksjons skjermer (MFD) med kraftig prosessor og ytelse for motorbåt, seilbåt og fiskere. Sammen med Axiom + ble det lansert nye LightHouse™ kart for sikker og god navigasjon.

Etterfølgeren til Raymarines prisbelønte Axiom®-serie av MFD-er, Axiom + konstruert for hastighet, respons og fremtidig utvidelse. Axiom + er tilgjengelig i 7-, 9- og 12-tommers skjermmodeller, og er ytelsesinnstilt med en kraftig firkjerneprosessor for rask og sømløs karttegning, flerkanals ekkolodd visning og augumented reality navigasjon.

Axiom + -modellene har en lyssterk IPS LCD skjerm som er 25 prosent mer lyssterk enn tidligere Axiom skjermer, noe som resulterer i forbedret klarhet og bedre synsvinkler. Axiom + leveres også med forbedret berøringsskjermytelse under alle forhold. Raymarines HydroTough ™ nano-belagte skjerm sørger for bedre betjening, økt skjermbeskyttelse og den er vann, smuss og olje avstøtende.

Axiom + bygger videre på den populære Axiom serien med fire innebygde ekkoloddkanaler - inkludert RealVision ™ 3D for full oversikt over undervannsverden og en neste generasjons GPS / GNSS-mottaker med 4x bedre følsomhet for nøyaktig navigasjon.

Sammen med den oppgraderte Axiom + serien lanserer Raymarine nye elektroniske LightHouse kart som er laget etter offisielle hydrografiske kartdata. Kartene er oversiktlige, kan enkelt tilpasses brukeren og har mye tilleggsinformasjon på havner, fiskeplasser mm.

LightHouse kartene er utviklet for både rekreasjons- og profesjonelle applikasjoner, og lar brukeren veksle mellom en offisiell kartpresentasjon fra myndighetene eller et informasjonsrikt fritidskart. Båtføreren kan også velge mellom fire kartfargepaller optimalisert for sol, skumring og nattlige lysforhold. Raymarine-brukere kan også dra nytte av et LightHouse Premium-abonnement og få tilgang til kontinuerlige kartoppdateringer, et utvidet interessepunktbibliotek og forbedrede satellittbilder fra Mapbox.

"Axiom + tar alt båtfolk liker ved Axiom og løfter brukeropplevelsen med økt ytelse, enklere navigasjon og overlegen synlighet," sier Gregoire Outters, visepresident og daglig leder for merkevaren Raymarine. "Kombiner disse fordelene med vår nye LightHouse kart, og båtfolk har et spennende, kraftig og sofistikert nytt valg for marin navigasjon."

Alle modellene har tre års garanti og er klar for levering gjennom en Raymarine forhandler. Prisen starter på € 745,00, Nye LightHouse kart vil være klare i tredje kvartal og vil være tilgjengelige med kjøp av nye Axiom + MFD. Kartene kan også kjøpes løst på raymarine.com/marine-charts

For mer informasjon om Raymarine Axiom+, besøk www.raymarine.no/multifunksjonsdisplays/axiom-plus/

For mer informasjon om Raymarine LightHouse kart, besøk www.raymarine.co.uk/marine-charts/lighthouse-charts.html

Last ned bilder med høy oppløsning og trykk på:
https://flir.box.com/v/Media-Raymarine-Axiom-Plus
https://flir.box.com/v/RaymarineLightHouseChartsMedia

Om FLIR Systems, Inc.

FLIR Systems ble grunnlagt i 1978 og er et verdensledende industriteknologiselskap med søkelys på intelligente sensingløsninger for forsvars-, industrielle og kommersielle applikasjoner. FLIR Systems 'visjon er å være “The World’s Sixth Sense”, og skape teknologier som hjelper fagfolk til å ta mer informerte beslutninger som redder liv og levebrød. For mer informasjon, besøk www.flir.com og følg @flir.