Raymarine er nå utnevnt til maritim elektronikkpartner for BENETEAU Oceanis Sailing Yachts fra 2023 og videre

Samarbeidet mellom to bransjeledere gir prisbelønt ytelse, pålitelighet og støtte til seilere i 30–60-fotsmarkedet


CANNES i Frankrike – 7 September 2022 - Raymarine og Groupe Beneteau har i dag offentliggjort et partnerskap for å levere Raymarines prisbelønte Axiom-kartplottere og -navigasjonsutstyr til BENETEAU Oceanis' seilbåter. Dette nye samarbeidet betyr at Raymarine-instrumenter blir montert som standard på hele Oceanis-produktserien.

Raymarine har et langvarig forhold til Groupe Beneteau og er allerede foretrukken leverandør til varemerkene Jeanneau, Lagoon og Excess. Raymarines historikk med pålitelige kvalitetsprodukter og support var også avgjørende for valget som leverandør for Oceanis-serien.

Oceanis-serien er komfortable og trygge seilbåter med stabile skrog, gjennomtenkt design og enkle å manøvrere. Med åtte elegante modeller fra 30–60 fot å velge blant har seilere uendelige muligheter for kystseiling, langturer og kos for anker. Den velkjente og anerkjente merkevaren Oceanis Yachts utfylles perfekt av den kjente brukervennligheten, robuste designen og konstante innovasjonen som følger med Raymarine-produktene. Med alt fra planlegging av neste seilas til topp moderne, presise infoskjermer kan Oceanis-eiere enkelt utforske, planlegge og navigere.

«Vi har vært en ledende innovatør innen maritim elektronikk i over 80 år, og produktene våre gir trygghet til seilere over hele verden, som kan stole på at utstyret deres er skreddersydd og har støtte fra et globalt nettverk», sa Gregoire Outters, visepresident og daglig leder i Raymarine. «Vi har et utmerket forhold til Groupe Beneteau, og leverer allerede til flere av de andre motor- og seildrevne varemerkene deres. Det gleder oss at vi nå kan styrke forholdet vårt til seilermiljøet med dette nye partnerskapet.»

«Jeg er veldig glad for å kunne kunngjøre dette samarbeidet, og jeg setter pris på det flotte forholdet vi har hatt til Raymarine i årevis. Vi kan alltid stole på produktene deres og på at de støtter oss i hele verden», bekreftet Yann Masselot, merkevaredirektør for Beneteau.

Med Raymarine som godkjent leverandør blir Raymarine-produkter standard for alle Oceanis-båter fra og med 2023. Den NYE Oceanis-yachten 60 skal lanseres på Cannes Yachting Festival mellom 6. og 11. september 2022.