Raymarine vinner DAME Award for YachtSense Link 4G maritim ruter

En universal maritim mobilruter for bruk ombord


Fareham i Storbritannia – Raymarine kunngjør med stolthet at deres YachtSense Link maritime ruter har vunnet prisen 2022 DAME Award i kategorien «Maritim elektronikk og relatert programvare». Denne innovative enheten er en flerfunksjonell, maritim mobilruter med Raynet Ethernet-porter, mobil bredbåndstilkobling og Wi-Fi om bord. Prisen ble kunngjort under den internasjonale METSTRADE-utstillingen. Dommerpanelet besto av utvalgte eksperter som fokuserte på nye produkter, vurdert basert på den helhetlige designen, konstruksjonkvaliteten, funksjonaliteten og materialbruken.

Gregoire Outters, General Manager hos Raymarine, sa: «Vi gleder oss over å bli kåret til vinner under 2022 DAME Awards. Vi streber stadig mot å levere kvalitetssystemer som gjør båtlivet bedre ombord, og tilkobling om bord er en avgjørende faktor. Vi gleder oss over å ha blitt anerkjent for YachtSense Link, en viktig del av det nye YachtSense-økosystemet, som tillater komplett integrering, både om bord og på land, og skaper et ekte smarthjem til sjøs.»

YachtSense Link lar mannskapet koble Axiom®-skjermer, telefoner, nettbrett og PC-er til et enhetlig nettverk om bord. Den bytter automatisk mellom mobilnettverk og Wi-Fi nettverk i båthavner for å sikre at du alltid er tilkoblet. Brukere kan også kombinere YachtSense Link med Raymarines mobilapp for å få ekstern tilgang til Raymarine-nettverket, med den ekstra sikkerheten som tilbys med ekstern GeoFence-overvåking av fartøyet. YachtSense Link har også digitale svitsje- og overvåkingkanaler (svakstrøm) for kontroll og overvåkning av elektriske enheter om bord, f.eks. pumper, batterier, belysning og mer. Du finner YachtSense Link og en rekke andre produkter fra Raymarines utvalg på stand nummer 01.111 under METSTRADE-messen.