Raymarine DockSense Alert-teknologi blir tilgjengelig på utvalgte båter av 2021-modell fra Boston Whaler

Fredag 7. februar 2020


Raymarine DockSense Alert-teknologi blir tilgjengelig på utvalgte båter av 2021-modell fra Boston Whaler | Raymarine – et varemerke fra FLIR

Unik løsning for assistert fortøyning demonstreres på 2020 Miami International Boat Show


Fortøyning av båt kan være en stressende opplevelse. Vind, strøm og ukjente omgivelser kan sammen skape store utfordringer for selv den mest erfarne båtfører. Dette kan føre til riper, kollisjoner og nestenulykker på kaien, som kan bli både flaut og dyrt.

Raymarine DockSense Alert-teknologi | Raymarine – et varemerke fra FLIR

På samme måte som moderne biler har funksjoner for å assistere sjåføren, oppdager Raymarine DockSense™ Alert-systemet hindringer rundt båten, viser dem og varsler båtføreren, ved hjelp av kamerateknologien FLIR machine vision og videoanalyse. DockSense Alert-systemet består av et sett med tre DockSense stereo vision-kameraer og en sentral prosessor koblet til en Raymarine Axiom-skjerm eller et nettverk. DockSense Alert måler den nøyaktige avstanden til kaien, påler og andre fortøyde fartøyer. Systemet gir visuelle indikatorer i sanntid, sammen med en direkte kameravisning på Raymarine Axiom multifunksjonsskjermer. Systemet gir også hørbare og visuelle tilbakemeldinger til båtføreren i sanntid om avstanden til objekter rundt båten.

Raymarine DockSense Alert-teknologi | Raymarine – et varemerke fra FLIR

Boston Whaler, den ledende produsenten av usenkelige fiskebåter for familier, har kunngjort planer om å tilby Raymarine DockSense Alert System som et fabrikkmontert valg på utvalgte båter i 2021-modell, med oppstart senere i år. Samarbeidet med Raymarine er et eksempel på Boston Whalers pågående engasjement for å tilby kundene teknologier som gjør båtlivet enklere, mindre stressende og mer gøy.

Besøkende på 2020 Miami International Boat Show får muligheten til å oppleve Raymarine DockSense Alert-teknologi om bord på en Mercury-drevet Boston Whaler 380 Outrage på Brygge 8, plass 879.

Du kan lese mer på raymarine.no/docksense.