Raymarine kommer nå med en 7” utgave av den populære og prisvinnnede Dragonfly® Ekkolodd Plotter – Dragonfly7

Raymarine kommer nå med en 7” utgave av den populære og prisvinnnede Dragonfly® Ekkolodd Plotter – Dragonfly7

Friday, March 4, 2016


March 2014

Raymarine kommer nå med en 7” utgave av den populære og prisvinnnede Dragonfly® Ekkolodd/Plotter – Dragonfly7. Etter lanseringen i fjor har den originale Dragonfly med sin kraftige to-kanals CHIRP ekkolodd og innebygget GPS tatt verden med storm. Dette var det første CHIRP-ekkolodd som også kom med CHIRP-DownVision bunnstrukturvisning – til en forbløffende gunstig pris som gjorde den nye teknologien tilgjengelig for alle.

Med Dragonfly7 tar vi steget opp til en 7” widescreen skjerm - som også er den aller beste i sin klasse. Hurtigbraketten beholder alle sine egenskaper, men vi har gjort en endring som gjør at den å også kan takmonteres.

Bruken av den nye Dragonfly7 er like enkel som den originale Dragonfly, med enkel betjening via to knapper og kombinert joystick/vribryter som gjør det lekende lett å finne frem og velge mellom de ulike skjermvalgene. Dragonfly7 benytter CHIRP-teknologien som ved å benytte et bredt spekter av frekvenser for hvert «ping» gir bedre detaljer i både ekkolodd- så vels om DownVision bildet.

Dragonfly7 gir kombinasjonen av høy ytelse og enkel bruk med automatiske optimalisering av innstillingene. Det kommer med to dedikerte CHIRP kanaler, som gjør det mulig for fiskere og andre å se både fiske-ekkolodd så vel som DownVision samtidig i et delt skjermbilde. DownVision gir en nær fotografisk gjengivelse av bunn og objekter under båten. En samling av skjermdump fra brukere over hele verden er å finne på våre hjemmesider; https://www.raymarine.com/Dragonfly-winning-images

Oppsummering av Dragonfly og Dragonfly7 egenskaper:

 • Nær fotografisk gjengivelse av bunnstruktur med CHIRP DownVision™
 • To-kanals CHIRP ekkolodd. Se høyoppløselig presentasjon av bunndetaljer med DownVision™ og se fisk samtidig med CHIRP ekkoloddet.
 • To-stråle svinger som er perfekt balansert til CHIRP-kanalene, med en viftestråle på 60° x 1.4° til DownVision og en konisk stråle på 25° til fiske-ekkoloddet.
 • Meget nøyaktig og kjapp temperatursensor innebygget i svinger.
 • Velg mellom hekkmontert plastsvinger eller gjennomgående svinger i enten plast eller bronse.
 • Innebygget 50-kanals GPS som etablerer posisjon I løpet av meget kort tid.
 • Kan leveres med kart på micro-SD brikke fra den lende kartleverandøren Navionics.
 • Utvidet veipunkt bibliotek og forbedret system for å behandle disse, med mulighet for å søke på navn, symbol eller område.
 • Overgang til GPX filformat for veipunktadministrasjon.
 • Støtter også Lighthouse US vektor- og rasterkart
 • Støtter broken av Navionics SonarCharts, brukerlag og Navionics FreshestData kartoppdateringssystem.
 • Enkel betjening med enkel og rask tilgang til menyer og skjermoppsett.
 • Meget lyssterk skjerm med 1500 nit lysstyrke, skjermen er optisk “bonded” som gir optimal lesbarhet under alle forhold.

Pris:
Dragonfly7 modellen med hekksvinger har en anbefalt utsalgspris på 7 495,- inklusive mva.

Tilgjengelig:
April 2014


Om FLIR Systems:

FLIR Systems, Inc. er et verdensledende selskap innen design, produksjon og markedsføring av sensorsystemer som forbedrer persepsjon og tilstedeværelse. FLIRs avanserte systemer og komponenter blir brukt til et stort utvalg termisk avbildning, situasjonsbevissthet og sikkerhetsbruk, inkludert luft- og bakkebasert overvåkning, tilstandsovervåkning, navigering, fritid, forskning og utvikling, prosesskontroll for produksjon, søk og redningsaksjoner, narkotikaforbud, transportsikkerhet, grense- og maritime patruljer, miljøovervåkning og påvisning av trusler fra kjemiske, biologiske, radiologiske, kjernefysiske og eksplosive våpen (CBRNE). For mer informasjon, besøk FLIRs nettsted på www.flir.eu

Om Raymarine:

Raymarine er verdensledende innen marinelektronikk og utvikler og produserer det mest omfattende utvalget av elektronisk utstyr til fritidsbåter og lettere kommersielle fartøyer. Våre prisbelønte produkter er utviklet for høy ytelse og stor brukervennlighet, og selges gjennom et globalt nettverk av forhandlere og distributører. Raymarines produkter omfatter radar, autopiloter, GPS, instrumenter, ekkolodd, kommunikasjon og integrerte systemer. Raymarine er en avdeling av FLIR Systems, verdenslederen innen termisk avbildning, og har hovedkvarter i Fareham i Storbritannia. Vil du ha mer informasjon om Raymarine, se www.raymarine.no

For further information contact Haley Ellison – FLIR Systems Tel: +1 503/919-0696 or Email: haley.ellison@flir.com. For high resolution images please go to www.raymarine.no/media

RM01-0214NO

COMMENT