En utvidet reality-app er nå tilgjengelig for Raymarine Dragonfly PRO-sonarsystemene

En utvidet reality-app er nå tilgjengelig for Raymarine Dragonfly PRO-sonarsystemene

Friday, November 25, 2016


Nyhet: Dragonfly-app for smarttelefoner | Raymarine av FLIR

Raymarine har gleden av å kunngjøre en helt ny versjon av den populære Wi-Fish-mobilappen for bruk sammen med sonarsystemene Dragonfly PRO og Wi-Fish CHIRP. Appen har fått mer innhold, slik at du kan vise en utvidet virkelighet av de lagrede favorittstedene og foretrukne fiskestedene dine.

Appen fungerer med GPS-en, kompasset og kameraet i smarttelefonen eller nettbrettet ditt, og viser nøyaktig hvor du er i forhold til de lagrede favorittstedene dine. Navnet, symbolet, kursen og avstanden til hvert favorittsted vises i sanntid som et dynamisk dekke på et skjermbilde av farvannet foran deg.

Dragonfly-app – mål i søkeren | Raymarine av FLIR

En utvidet virkelighetsvisning viser de lagrede favorittstedene dine i sanntid som et dynamisk belegg på et skjermbilde av farvannet i 360° visning  

Du bare dreier smarttelefonen eller nettbrettet i 360° rundt horisonten, slik at du i sanntid kan se nøyaktig hvor favorittstedene dine er på kamerabildet. Dette gjør det enklere enn noen gang å finne fiskestedene du liker best, og navigere rett til dem!

Vi har også lagt en mobilvennlig kartvisning til appen. Nå får du et fugleperspektiv med alle favorittstedene dine, rett på smarttelefonen. Du kan enkelt velge destinasjon og se den på kartet eller i utvidet reality-modus. Appen lar deg også synkronisere de lagrede favorittstedene dine med Dragonfly-PROs Wi-Fi-tilkobling, slik at du alltid har dem tilgjengelig – selv når du ikke er om bord.

Nyhet: Dragonfly-app for smarttelefoner | Raymarine av FLIR  
Nyhet: Dragonfly-app for smarttelefoner | Raymarine av FLIR  
Nyhet: Dragonfly-app for smarttelefoner | Raymarine av FLIR  

Nyhet: meny med valg av visning i Wi-Fish-appen (til venstre), utvidet virkelighetsvisning (i midten) og kartvisning (til høyre)  

Endelig er Wi-Fish-appen gjort enda bedre med en ny meny for flere valg av hvordan CHIRP DownVision™ skal vises, sonar for fiskesøking, utvidet virkelighetsvisning, kartvisning og kombinerte visninger. Du kan fortsatt sette sonaren på pause eller spole den tilbake samt ta bilder og dele dem direkte fra den mobile enheten din.

For å kunne bruke den utvidede reality-modusen må du kjøre Wi-Fish-appen på en GPS-aktivert smarttelefon eller nettbrett. Hvis nettbrettet ikke har innebygd GPS, får det likevel tilgang til alle sonarfunksjonene i appen, men det kan ikke bytte til utvidet reality-modus.

Last ned den oppdaterte mobilappen Wi-Fish fra App Store hvis du bruker iPhone eller iPad. Android-versjoner av appen blir snart tilgjengelige. Wi-Fish-appen er gratis og fungerer med Dragonfly 4-PRO, 5-PRO, 7-PRO, og Wi-Fish Wi-Fi-sonarsystemet.

I tillegg til å laste ned den nye appen på en mobilenhet må eiere av Dragonfly-PRO også oppdatere sonarens programvare til versjon 12.10. Denne er tilgjengelig på www.raymarine.com/software.

Ikke bli liggende etter! Legg ut på vannet med den nye Dragonfly Wi-Fish-appen i dag!

COMMENT