Det nye RMK-10-tastaturet bringer kontrollen over systemet til deg

Nyhet: RMK-10-tastatur

Tuesday, February 21, 2017


Det splitter nye eksterne tastaturet RMK-10 gir deg direkte tilgang til kontrollene på multifunksjonsskjermen LightHouse II uansett hvor du er! Dette ultrakompakte tastaturet fungerer med Raymarine multifunksjonsskjermene i seriene a, c, e, ES og GS både i liggende og stående retning og passer omtrent hvor som helst.

RMK-10 er et verdifullt tilbehør på båter i alle størrelser, siden du kan montere det like i nærhet av der du oppholder deg. Det er ikke nødvendig å strekke seg over styret eller opp til elektronikkskap i taket. Det kan fungere som en erstatning for tastaturet på multifunksjonsskjermene i eS-serien i tillegg til deres intuitive Uni-Controller-dreieknapp og joysticken. Med RMK-10 har du tilgang til alle funksjonene på multifunksjonsskjermen, og du kan til og med fjernstyre Evolution-autopiloten.

På raske motorbåter kan RMK-10 monteres like i nærheten av rattet og gasshåndtakene på båten. Når båten er i rask bevegelse, har du ganske enkelt ikke tid til å la deg distrahere med å måtte rekke deg etter kontroller. Men med RMK-10 har du kontrollene innen praktisk rekkevidde slik at du ikke trenger å strekke deg etter dem for å foreta justeringer.

Hvis du har en yacht, bør du vurdere å montere den smale RMK-10 i armen på stolen ved roret. Du vil ha full kontroll over Raymarine multifunksjonsskjermene og Evolution-autopiloten uten å måtte forlate stolen. I lugaren kan du også montere RMK-10 i nærheten av båtens underholdningssenter. Tenk om du kunne se og betjene multifunksjonsskjermen fra en storskjerms-HDTV! Dette er faktisk mulig når du bruker HDMI-utgangen på skjermene i eS- og gS-serien sammen med RMK-10-tastaturet.

RMK-10 er også ypperlig til seilbåter. Store multifunksjonsskjermer har god synbarhet, selv når de er montert på tvers av cockpiten eller ved kahyttstrappen. Med en kompakt RMK-10 får du tilgang til alle funksjonene på multifunksjonsskjermen uten å måtte forlate roret.

RMK-10 gir deg til og med muligheten til å betjene flere multifunksjonsskjermer fra samme ror. Kapteiner og mannskap på store yachter vil virkelig sette pris på muligheten til å bruke RMK-10 logisk for å få tilgang til og betjene flere multifunksjonsskjermer over roret i styrehus. Alt du kan se, kan du betjene med RMK-10!

Les mer om det NYE, eksterne RMK-10-tastaturet  

Det nye, eksterne RMK-10-tastaturet | Raymarine av FLIR  

COMMENT