Vi presenterer Axiom™ multifunksjonsskjerm med RealVision 3D™-sonar og LightHouse 3

Vi presenterer Axiom™ multifunksjonsskjerm med RealVision 3D™-sonar og LightHouse 3

Wednesday, March 22, 2017


NEW AXIOM - Simply Superior | Raymarine by FLIR

Vi har gleden av å lansere en helt ny serie Raymarine multifunksjonsskjermer, som vi kaller Axiom. Dette er skjermer som gir en helt ny opplevelse og som virkelig vil skake opp den marine elektronikkbransjen. AXIOM er Raymarines kraftige nye multifunksjonsnavigasjonssystem. Navigasjonssystemet AXIOM leveres med en innebygd RealVision 3D™-sonar, det splitter nye operativsystemet LightHouse 3 og en utrolig firekjerners ytelse. AXIOM representerer en helt ny verden for navigering og fiskesøking.

Raymarines serie av Axiom multifunksjonsskjermer har naturtro bilder med Raymarines eksklusive RealVision 3D, som gir overlegen identifikasjon av fisk og strukturer under vannet. De nye robuste berøringsskjermene av glass er tilgjengelig i 7,0, 9,0, og 12,1-tommers skjermstørrelse og leveres med Raymarines nye operativsystem LightHouse 3 ferdig installert. LightHouse 3 kombineres med Axioms raske firekjerners prosessor og gir en intuitiv navigasjonsopplevelse via det nydesignede grensesnittet. Det er raskt å lære og enkelt å tilpasse.

Nyhet: RealVision 3D-sonar

Nyhet: RealVision 3D-sonar| Raymarine by FLIR

RealVision 3D-sonaren representerer den teknologien mange sportsfiskere har vært ute etter siden dag én – muligheten til å se hva som er under, bak og på sidene av båten, alt på en gang og i tre dimensjoner. RealVision 3D har en utrolig firekjerners ytelse og viser hele undervannsverden – inkludert strukturer, skjul, fisk og agn med imponerende detaljer. Raymarine gir sportsfiskerne en helt ny mulighet til å betrakte undervannsdata og endeløse tilpasningsmuligheter for å oppfylle individuelle behov, alt fra én alt-i-ett-transduser, uten behov for noen svart boks.

Transduserne RealVision 3D kombinerer CHIRP DownVision, CHIRP SideVision, High Frequency CHIRP og RealVision 3D i én enkel transduserboks. I tillegg kompenserer Raymarines gyrostabiliserte sonarteknologi for båtens bevegelser og leverer livaktige sonarbilder i 3D. De kan stilles inn på opp til 300 fot (100 meter) til venstre og høyre og opp til 300 fot (100 meter) i dybden – det har aldri vært enklere og raskere å kartlegge hele sjøen.

Topp moderne operativsystem og maskinvare

Axiom Raymarine Lifestyle

Raymarines teknikere har lyttet til kundene, som har etterspurt en mer kraftfull og intuitiv brukeropplevelse. Og resultatet? Lighthouse 3, et raskt, praktisk og brukervennlig brukergrensesnitt som gir deg full kontroll med bare noen få berøringer. Menykontrollene LightHouse LiveView gjør det enkelt for brukerne å tilpasse kartet og se endringer på navigasjonsskjermen i sanntid. De nye Smart Context-vinduene og New Chart-modusene gir ryddige menyer med rask tilgang til kartmodusene Simple, Detailed og Fishing.

En funksjon som ofte blir oversett innen marin elektronikk, er prosessoren, som bestemmer hvor raskt og enkelt flere funksjoner kan kjøres samtidig. I kjernen av hver Axiom-enhet ligger en integrert del av maskinvaren: en firekjernes CPU. Dette gir rask oppstart for brukeren, i tillegg til at brukeren kan vise en rekke forskjellige skjermvisninger samtidig med flere vinduer, databokser og justeringer i sanntid, alt mens Axiom kjører mange oppgaver i bakgrunnen.

Prisene for multifunksjonsskjermene i Raymarine Axiom-serien ligger fra EUR 745,00 til EUR 2645,00.

Les mer om Axiom

COMMENT