Nytt Raymarine i70s multifunksjonsinstrument | Raymarine av FLIR

Nytt Raymarine i70s multifunksjonsinstrument

Friday, July 1, 2016


Juni 2016  

I dag kunngjorde Raymarine den nyeste versjonen av deres populære fargemultifunksjonsinstrument for seiling, fiske eller cruising, Raymarine i70s.

Det er lett å tilpasse i70s slik at det passer hver brukers personlige båtlivsbehov, fra tradisjonelle analoge instrumenter til ekstra store digitale og grafiske skjermer. Dette gir fleksibilitet til å vise de instrument- og navigasjonsdataene som er viktigst for brukeren. i70s åpner for enkel integrering i eksisterende Raymarine instrumentsystemer. Brukere kan også opprette et nettverk av i70s skjermer og sensorer.

i70s har en slank, lav-profilsdesign som utfyller utformingen av Raymarines eS- og gS-serie, med en stor, ultra-lys 4,1 tommers LCD-skjerm som er optisk limt for bedre kontrast og bred visningsvinkel. i70s er drevet av Raymarines eksklusive LightHouse-instrumentprogramvare, og gjør navigasjonsfunksjonene svært lett tilgjengelig.

Raymarine i70s gir også sømløs tilkobling til følgende nettverk om bord:

  • Førstegenerasjons SeaTalk-nettverk ved hjelp av en SeaTalk til SeaTalkng-adapterkabel
  • Nåværende generasjons SeaTalkng-nettverk
  • NMEA2000-nettverk ved hjelp av en SeaTalkng til DeviceNet-adapter
  • I tillegg til fleksibel nettverksfunksjonalitet har i70s valgbare datakilder, for integrasjon med multi-sensornettverk

Du finner mer informasjon om de nye Raymarine i70s på www.raymarine.com/instruments

Nytt Raymarine i70s multifunksjonsinstrument | Raymarine av FLIR  

COMMENT