Fem gode grunner til at Raymarine Element gjør det enklere å lykkes som sportsfisker

Fem gode grunner til at Raymarine Element gjør det enklere å lykkes som sportsfisker

Tuesday, January 8, 2019


NEW Element - Sonar GPS Multifunction Display | Raymarine by FLIR

Om du deltar i konkurranser eller fisker for moro skyld, er Raymarines nye ElementTM-serie med CHRIP-ekkolodd/GPS et avansert nytt verktøy for å finne og få mer fisk. Enkel å eie og enkel å bruke – Raymarine Element legger til rette for vellykket fiske. Her er fem gode grunner:

1. Båter med glassbunn er ikke særlig praktiske

Element gir deg den skarpeste visningen av verden under vannflaten takket være HyperVisionTM 1,2 megahertz sonarteknologi med superhøy oppløsning og en enkelt alt-i-ett-svinger. HyperVision-teknologien tar ekkoloddene CHIRP, DownVision, SideVision og Raymarines RealVisonTM 3D til et nytt nivå av presis bildebehandling og fiskeidentifisering, slik at du enkelt kan se og tolke strukturer, vegetasjon, agn og fisk i sanntid i naturtro skarphet.

2. Skjermforsinkelse er utrolig irriterende

Element - Intuitive Controls | Raymarine - A Brand by FLIR

Element kan skilte med enestående ytelse og hastighet i sin kategori takket være en kraftig firekjerners prosessor i alle modellene på 7, 9 og 12 tommer. For deg som sportsfisker betyr dette umiddelbar oppdatering av kartbildet, rask side- og menynavigering og jevnt ekkoloddbilde i høy oppløsning – om du bruker Raymarines informasjonsrike RealVision 3D-ekkolodd eller alle fire ekkoloddmodulene samtidig.

3. Du har bedre ting å gjøre enn å studere nok en bruksanvisning

Element - LightHouse Sport OS | Raymarine - A Brand by FLIR

Element har en brukervennlig utforming som er skreddersydd for fiskere. En stor tast for veipunkt gjør det raskt og enkelt å markere fisk, struktur og andre steder av interesse, mens tre programmerbare hurtigtaster gir deg tilgang til favorittsider eller favorittvisninger med et enkelt tastetrykk. Operativsystemet LightHouse Sport har symboler for vanlige fisketeknikker som fluefiske, juksefiske og dorging, og symbolene er knyttet til forhåndskonfigurerte visninger som er optimale for de ulike teknikkene. Elements intuitive og fiskervennlige betjening betyr at du bruker mindre tid på å lære deg utstyret og navigere i menyer og kan bruke mer tid på å sette deg inn i fiskeforholdene der du er.

4. Gode fiskeplasser er ikke alltid merket av på kartet

Element - Make Your Own Maps | Raymarine - A Brand by FLIR

Element støtter en rekke populære kartløsninger, deriblant Navionics, LightHouse NC2 med gode fiskeplasser, Standard Mapping og C-MAP. Det best av alt er at du enkelt kan lage egne kart underveis og mens du fisker. Med Navionics SonarChart Live og Raymarine RealBathyTM personlig kartregistrering kan Element produsere egendefinerte kart som de andre bare kan drømme om.

5. Du vil ha det best, men vil ha penger til drivstoff og agn også

Element - Angler-Friendly Prices | Raymarine - A Brand by FLIR

Med førsteklasses Raymarine-ekkolodd, uovertruffen hastighet og mulighet for egenproduserte kart byr Element på Raymarines beste teknologier for sportsfiskere til en gunstig pris som starter på NOK 5,992.00.

Vil du ha den beste sonar- og GPS-teknologien til fiske uten kostnaden med en multifunksjonsskjerm med funksjoner du aldri kommer til å bruke? Utstyr båten med en ny Element sonar/GPS-løsning fra Raymarine, og du er klar for vellykket fiske.

Du finner mer informasjon om Raymarine Element på Raymarine.com/Element.

COMMENT