Fiske: Kunnskap er makt | Raymarine - A Brand by FLIR

Fiske: Kunnskap er makt

Tuesday, April 16, 2019


NYE Raymarine Element-sonar/GPS med ny ekkolodd teknologi, raskt prosessor og enkelt brukergrensesnitt

Kunnskap er makt – og serien Element™ CHIRP-sonar/GPS fra Raymarine gir kunnskap for smartere beslutninger på vannet. Element er designet for sportsfiskere som er ute etter det beste, HyperVision™ gir den skarpeste visningen av undervannsverdenen med 1,2 megahertz for høyoppløselig ekkoloddteknologi.

HyperVision-teknologien tar CHIRP, DownVision, SideVision og Raymarines RealVision 3D-sonar til et nytt nivå av presis bildebehandling og fiskeidentifisering som viser strukturer, vegetasjon og fisk i naturtro skarphet fra én enkelt alt-i-ett-svinger.

Element Model Line Up | Raymarine - A Brand by FLIR

Alle Element-modellene på 7, 9 og 12 tommer har en rask firekjerners prosessor som gir umiddelbar kartoppdatering, jevnt RealVision 3D-bilde og rask respons underveis.

Enkle taster og Raymarines nye LightHouse Sport-operativsystem gjør at sportsfiskere kan bruke mer tid på fiske og mindre på bruksanvisningen. En stor tast for veipunkt markerer de beste fiskeplassene, og med Elements dybdekartgenerator RealBathy™ kan sportsfiskere opprette sine egne høyoppløselige sonarkart for dybdemåling i sanntid.

Element er tilgjengelig nå fra Raymarine-forhandlere. Prisen starter på EUR 731,85

Du finner mer informasjon på raymarine.no/element/

COMMENT