FLIR Systems lanserer Raymarine YachtSense

Thursday, 10th December, 2020


Premium, skalerbar og modulær digital kontrolløsning utviklet for integrert automatisering og kontroll av det elektrisksystemet ombord

ARLINGTON, Va. 10. desember 2020 – FLIR Systems, Inc. (NASDAQ: FLIR) presenterer i dag Raymarine YachtSense™, et avansert digitalt kontrollsystem som gir total kontroll og fullstendig oversikt over fartøyets elektriske systemer. YachtSense-systemets modulære system redefinerer fremtiden for fartrøysautomatisering for båtbyggere og tekniske installatører. YachtSense er utviklet for pålitelighet, fleksibilitet og brukervennlighet. Systemet tilbyr skalerbar, fleksibel og feilsikker marin automatisering gjennom intuitiv kontroll av innebygde systemer via alle Raymarines Axiom® multifunksjonsskjermer.

YachtSense benytter en unik, modulær arkitektur som gir båtbyggere frihet til å designe og standardisere digitale kontroll løsninger som er skalerbare på tvers av hele modellutvalget. Hvert YachtSense-system begynner med YachtSense Master-modulen og Power Supply-modulen og kompletteres med en kombinasjon av signalmoduler. Disse enkeltmodulene samhandler med spesifikke typer innebygde enheter og systemer – fra belysning, pumper, ankerspill, badeplattformer og underholdningssystemer til klimakontroll, generatorer og andre mekaniske systemer på fartøyet.

YachtSenses tilpassede Axiom brukergrensesnitt gir marine produsenter og installatører muligheten til å lage moderne og elegante automatisering løsninger for fartøy. Disse gir kapteiner total kontroll over alle innebygde systemer med enkel berøringsskjerm betjening fra hvilken som helst Axiom-multifunksjonsskjerm.

«YachtSense er den nye standarden innen premium digital kontrolløsning for dagens mest sofistikerte fartøyer,» sier Gregoire Outters, som er daglig leder for Raymarine hos FLIR Systems. «Vårt smarte, modulære og utvidbare system gir total frihet for båtbyggere til å designe ekstremt pålitelige og skreddersydde løsninger som best oppfyller de individuelle behovene til deres spesifikke fartøy og kunder.»

YachtSense er konstruert for fullstendig trygghet i møte med det uventede, og leverer tre nivåer av elektrisk redundans. Master-moduler har et integrert tastatur for manuell overstyring, samt en LCD for systemdiagnostikk. Alle YachtSense moduler er plassert i robuste IPX6 vanntette kabinetter og har tre års garanti.

Systemet ble forhåndsinstallert på en SACS Rebel 55 i Italia. Matteo Magni, President for SACS SRL: «Det var med glede vi installerte YachtSense på båten vår før sjøsetting. Vi satte pris på samarbeidet under utviklingen med Raymarine for å gi eierne neste generasjon av digital switching. Teknologiske innovasjoner er i tråd med SACS-visjonen om å bygge båter med et flott design og en brukervennlig system. Systemet gir intuitiv oversikt og oppkobling til båtenes økosystem. Vi var spesielt imponert over sikkerhetsfunksjonene som er viktige for et produkt som er så sentralt for båtens funksjon og ytelse.»

YachtSense blir avdekket og demonstrert under denne ukens nettarrangement METSTRADE Connect. Båtbyggere og installatører kan lese mer om Raymarine YachtSense på www.raymarine.com/yachtsense.

Om FLIR Systems, Inc.

FLIR Systems ble grunnlagt i 1978 og er et verdensledende teknologiselskap med fokus på intelligente sensorløsninger for forsvars-, industri- og kommersielle applikasjoner. Vår visjon er å være «Verdens sjette sans, som skaper teknologier for å hjelpe fagpersoner med å ta raskere, bedre beslutninger som redder liv og verdier. Les mer på www.flir.com og følg @flir.

Om Raymarine

Raymarine, et FLIR Systems-merke, skaper marin elektronikk med høy ytelse for fritidsbåt og mindre kommersielle fartøyer. Med en historie innen marin navigasjonsteknologi i over 80 år, er Raymarines produkter i dag kjent for brukervennlighet, robust design og pålitelighet. Vi innoverer kontinuerlig for å kunne levere førsteklasses sensorer og intelligente navigasjonssystemer – noe som gjør båtfolkets tid på vannet tryggere og morsommere. Vårt utvalg av marin elektronikk er tilgjengelig gjennom et globalt nettverk av forhandlere og distributører. Mer informasjon finnes på www.raymarine.com