Raymarine marinekameraer med synlig lys


Marinekameraer med synlig lys tilbyr en rimelig marin CCTV-løsning. De presterer godt i en rekke lysforhold og takler også bevegelse godt. Plugg og spill med enhver multifunksjonsskjerm fra Raymarine (analoge kameraer krever en kombinert BNC-videoinngangskontakt) for å opprette videoobservasjonssystemet ombord.

Velg et kamera for å finne ut mer:


Les mer om CAM210 | Raymarine

Marinekamera for dag og natt

Ekstra robust bulletkamera med høy definisjon for bruk i lys og mørke egnet for alle bruksområder på dekk. Integrert soldeksel for maksimal synlighet og liten rammestørrelse for enkel installasjon overalt på båten.

Videoutgang: IP

UTFORSK CAM210

Les mer om CAM220 | Raymarine

Marinekamera for dag og natt

Ekstra robust bulletkamera med høy definisjon for bruk i lys og mørke egnet for alle bruksområder på dekk. Domedesign gir valgt levedyktighet hele veien rundt mens den lille rammestørrelsen gjør hurtig installasjon mulig.

Videoutgang: IP

UTFORSK CAM220

 
Les mer om CAM50 | Raymarine

Innvendig marinekamera

Raymarine CAM50 marine CCTV-kamera er perfekt for interiørinstallasjoner. Dets beskjedne design er ideelt for montering i salong, styrehus eller maskinrom.

Videoutgang: Analog

UTFORSK CAM50

Les mer om CAM100 | Raymarine

Innvendig og utvendig marinekamera

Forbedre dokkingsikkerhet ved å overvåke blindsoner eller hold rede på maskinrommet og mannskapet fra roret med Raymarine CAM 100 marinekamera med lukket krets for bruk i lys og mørke.

Videoutgang: Analog

UTFORSK CAM100

Les mer om CAM200IP | Raymarine

Innvendig og utvendig marinekamera

CAM200IP er et ekstra robust kamera med høy definisjon for bruk i lys og mørke som umiddelbart transformerer enhver LightHouse II multifunksjonsskjerm til et kraftig videoobservasjonssystem.

Videoutgang: IP

UTFORSK CAM200IP