Raymarine Magnum High Performance-radar med åpen antenne

NY – Magnum High Performance-radar med åpen antenne | Raymarine – en merkevare fra FLIR

Magnum høyytelselsesradar med åpen antenne har lang rekkevidde og uovertruffen målradaravbildning til Raymarines multifunksjons navigasjonsskjermer. Med mange av de samme radarteknologiene som det den amerikanske kystvakten bruker, tilbyr Magnum forbedret målsporing og pålitelig ytelse, alt pakket inn i en slank, åpen sokkel som er bygget for å tåle elementene.

MAGNUM-FUNKSJONER

Hovedfunksjoner

Magnum er tilgjengelig for 4 og 12 kW strømutgang og med enten et fire- eller seksfots antennealternativ. Den har en maksimalt rekkevidde på opptil 96 nm for 12 kW-modeller – ideell for fartøy i åpent vann – og opptil 72 nm for 4 kW-modeller. Den perfekte følgesvennen til Raymarines prisbelønte Axiom® og Axiom Pro multifunksjonelle navigasjonsskjermer som kjører LightHouse 3, Magnum, er også bakoverkompatibel med eldre modeller, inkludert:

  • LightHouse 2-baserte a, c, e, eS og gS-serier MFD-er
  • Widescreen og E-serier Widescreen multifunksjonsskjermer i C-serien
  • Classic i E-serien, multifunksjonskjermer i G-serien
    Merk: Ikke alle Magnum-funksjonene er tilgjengelige på alle eldre multifunksjonsskjermer.

TILLEGGSFUNKSJONER

NYHET: Magnum Radar – Overlegen fuglemodus | Raymarine – en merkevare fra FLIR

Overlegen fuglemodus

Vi har bygget videre på Raymarines allerede eksepsjonelle fugleidentifikasjonsteknologi og videreutviklet Magnums fuglemodus-funksjon for å målspore fugler med større klarhet opp til 10 nm. Lokalisering av fugleflokker ved hjelp av Magnum gjør at sportsfiskere raskere kommer til fiskeplassen og dermed sparer drivstoff.

NYHET: Magnum Radar – bedre radarbilde | Raymarine – en merkevare fra FLIR

Bedre radarbilde

Magnum radar har også Raymarine stråleskjerpingsteknologi, som gir bedre enn 1 grads oppløsning for mer detaljert målseparasjon, kartlignende kystdetaljer og overlegen lang rekkevidde.

NYHET: Magnum Radar – klassens beste målsporing | Raymarine – en merkevare fra FLIR

Klassens beste målsporing

Magnum leverer bedre situasjonsoversikt med helautomatisk MARPA-målinnhenting og sporing. Magnum benytter seg også av Raymarines Evolution sensorteknologi med 9-akser for styrekurs for å gi nøyaktig målplotting i sanntid.

NYHET: Magnum Radar – True Trails | Raymarine – en merkevare fra FLIR

True Trails

Magnum tilbyr True Trails-målhistorikk. True Trails-funksjonen gjør at du kan se et historisk «kjølvann» bak enhver bevegelig kontakt. Denne tilleggsinformasjonen gjør det enda enklere å tolke bevegelsen til andre fartøyer og gjøre smarte manøvreringsbeslutninger for å passere trygt.

NYHET: Magnum Radar – oppdateringer av styrekurs i sanntid | Raymarine – en merkevare fra FLIR

Oppdatering av styrekurs i sanntid

Koble Magnum til Axiom og LightHouse 3 og opplev uavbrutte radarmålbilder når du gjør kursendringer. Sanntidsoppdatering av styrekursen lar radarposisjoneringsskjermen rotere fritt etter behov, uten at du trenger å oppdatere hele skjermen.