En pioner innen maritim elektronikk siden 1923

En pioner innen maritim elektronikk siden 1923

Vi konstruerer det aller beste innen visuelle navigasjonsprodukter. Vi har mer enn 80 års erfaring innen maritim teknologi og leder an innen brukervennlig, holdbar og pålitelig elektronikk. Vi er alltid nyskapende og leverer høytytende sensorer og intelligente navigasjonspakker som gjør tiden din på vannet stressfri og morsom. Hvert Raymarine-produkt er støttet av en bransjeledende garanti og et verdensomspennende servicenettverk for å gi ekstra trygghet.

Enten du seiler, fisker eller bare koser deg på tur lar Raymarine deg dra på eventyr med selvtillit.

FISKENS VERSTE FIENDE

FISKENS VERSTE FIENDE

Maritim elektronikk for fiske

Fisk med selvtillit i ferskvann, langs kysten eller på åpent hav. Elektronikken vår, fra kartplottere til avansert CHIRP-ekkoloddteknologi, gir deg intelligens under vann for å finne fisk på skjulte steder som er usynlige for det menneskelige øyet.

Med innovative, høytytende fiskeekkolodd og navigasjonsløsninger kan du fokusere på sporten mens du skaper uforglemmelige minner til havs.

Oppdag fisking
Reis trygt i åpent farvann

Reis trygt i åpent farvann

Maritim elektronikk for motorbåter

Bruk navigasjonsskjermer som hjelp for å utforske, planlegge og navigere trygt og godt i åpent farvann. Som mangeårige ledere innen elektronikk for fritidsbåter tilbyr vi høytytende sensorer og intelligente navigasjonssystemer for stressfri motorbåtkjøring. Oppdag innovative funksjoner og en helt ny frihet til sjøs takket være vårt store utvalg av maritim elektronikk for lengre turer med motorbåt.

Motorbåt
Få kontroll over skiftende vinder

Få kontroll over skiftende vinder

Maritim elektronikk for seiling

Med over 40 år med seilinnovasjoner og god ytelse fungerer vår seilelektronikk som et pålitelig medlem av mannskapet ditt. Den kraftige Axiom-kartplotteren, de intelligente Alpha Performance-multifunksjonsskjermene med høy oppløsning, de prisbelønte Evolution-autopilotene og den nyeste Quantum 2 Doppler-radaren: vi har de riktige løsningene for alle dine seilebehov.

Oppdag seiling
MYNDIGHETENES FORETRUKNE VALG

MYNDIGHETENES FORETRUKNE VALG

Maritim elektronikk for beredskap

Elektroniske sjøsystemer fra FLIR og Raymarine er så mye mer enn kun nattsyn og navigasjon. Våre løsninger er kraftmultiplikatorer som lar deg se mer og gjøre mer på hver patrulje. Robust, kraftig og enkel i bruk – elektronikken gir deg økt trygghet, sikkerhet, oversikt og samtrafikk for å gjøre hvert oppdrag til en suksess.

Oppdag elektronikk for redningspersonell
Ny elektronikk fra Raymarine

Ny elektronikk fra Raymarine

Marin elektronikk for kommersielle fartøy

Vår elektronikk for superyachter, megayachter, arbeidsbåt og lasteskip er utviklet og testet for bruk under de tøffeste forhold. Våre systemer gir deg pålitelig oversikt over båtens posisjon og omgivelser i all slags vær både dag og natt. I tillegg gir vårt omfattende globale supportnettverk navigatøren trygghet for at Raymarine's kommersielle marine elektronikk er det beste valget på markedet.

Oppdag kommersielt

Finn nærmeste Raymarine-forhandler

Søk i Raymarines globale nettverk av salgs- og serviceforhandlere her.