RMK-10 Remote Keypad

Full kontroll over Raymarine multifunksjonsskjerm | Raymarine by FLIR

Det nye eksterne tastaturet Raymarine RMK-10 er ultrakompakt og kablet og gir full kontroll over multifunksjonsskjermene i seriene a, c, e, eS og gS uansett hvor det er montert.

NYE RMK-10-FUNKSJONER

 

NYHET: RMK-10 eksternt tastatur

RMK-10 er et bakbelyst tastatur og er utstyrt med egne taster for hjem, meny, zoom inn/ut, vinduskontroll, veipunktsadministrasjon, strøm/lysstyrke samt Evolution autopilot.

RMK-10 har også den samme dreibare multifunksjonskontrollen med den integrerte markørplaten som multifunksjonsskjermene i eS-serien er utstyrt med

Tastaturet kan monteres på en flate eller innfelt og kan leveres med sjablonger for horisontal eller vertikal montering. Dette gir deg muligheten til å montere RMK-10 nesten hvor som helst.

NYHET: RMK-10 eksternt tastatur | Raymarine av FLIR  

Fleksible monteringsalternativer

 
Fleksible monteringsalternativer for det eksterne RMK-10-tastaturet | Raymarine av FLIR  

Monteringsalternativer for RMK-10

RMK-10 er den perfekte løsningen når du skal betjene multifunksjonsskjermer som er utenfor rekkevidde, eller som befinner seg i elektronikkskap i taket. I stedet for at du må strekke deg etter skjermen, bringer RMK-10 kontrollen over systemet til deg.

For ultimat bekvemmelighet kan du montere RMK-10 i armen på yndlingsstolen du bruker ved roret. Deretter er det bare å lene seg tilbake og nyte turen mens båten er på autopilot, samtidig som du fremdeles kan betjene navigasjonssystemet.

Med RMK-10 kan du også fjernkontrollere sekundære skjermer og LCD TV-skjermer om bord hvis de er koblet til en VGA- eller HDMI-utgang på en skjerm i e-, eS- eller GS-serien. Nå kan du se og betjene Raymarine-navigasjonssystemet fra et navigasjonsbord, en salong eller en lugar under dekk.

Nettverk og kontroll

 

Ved hjelp av Raymarines RayNet høyhastighetsnett kan du bruke RMK-10 for å betjene en enkelt multifunksjonsskjerm eller flere skjermer som er montert på samme sted. Når du bruker RMK-10 til å betjene flere skjermer fra samme ror, gir det sømløs kontroll over alle skjermene.

Når RMK-10 brukes med Multitouch-skjermene i a- eller GS-serien, legger den Hybridtouch™-styringsmuligheter til disse skjermene. RMK-10 kan integreres sømløst med brukergrensesnittet LightHouse II, og tastaturet gjør det mulig å betjene navigasjonssystemet utelukkende ved berøring, ved hjelp av tastaturet eller med en kombinasjon.

Brukergrensesnittet Raymarine LightHouse II | Raymarine av FLIR