Raymarine Axiom 2 XL Glass Bridge-kartplottere

Raymarine Axiom 2 XL Glass Bridge-kartplottere

Neste generasjons Premium kartplotter

onsdag - 10 mai 2023

Fareham i Storbritannia, may 2023.  I dag lanserte Raymarine Axiom® 2 XL, en serie med Glass Bridge-kartplottere for Premium-yachter. Axiom 2 XL er de største og kraftigste navigasjonsskjermene i den prisbelønte Axiom-familien, og leverer overlegen ytelse og den elegante enkelheten til Raymarines operativsystem LightHouse.

Axiom 2 XL-porteføljen er designet for store motorbåter og premium seilbåter, og tilbys i 16, 19, 22 og 24 tommers størrelse. Alle skjermene er utstyrt med Raymarines eksklusive, nanobelagte HydroTough™-skjermteknologi, som avviser vann og oljer for pålitelig berøringsfunksjonalitet under selv de mest utfordrende forhold.

Axiom 2 XL-familien

Axiom 2 XL-skjermer er designet rundt en ny 6-kjerners prosessor med rask ytelse, opptil 30 % raskere enn forrige generasjon. For kunder som ønsker seg en glassbro-løsning, tilbyr Axiom 2 XL omfattende nettverks- og videoalternativer, inkludert NMEA2000 og tre Power-Over-Ethernet-porter for integrering av flere Axiom-skjermer, videokameraer og radar- og sonarmoduler. Disse kartplotterskjermene med høy ytelse har også utvidede multimediafunksjoner, inkludert analog lydutgang, HDMI-inngang/-utgang og en berøringsskjermløsning for integrering av PC-applikasjoner, motordata integrasjon og digitale switching.

«Vår andregenerasjons Axiom XL-serie er et mesterstykke innen design og teknikk», sa Grégoire Outters, daglig leder i Raymarine. «Den presisjonstilvirkede utformingen med glass helt ut til kantene, den vakre, superklare skjermen og den kraftige prosessorkraften gjør Axiom 2 XL til et smart valg for systemintegratorer og båtbyggere.»

Axiom 2 XL-familien er nå tilgjengelig via Raymarines globale nettverk av forhandlere. Prisen for Axiom 2 XL starter fra 6995,00 euro.