Raymarine deltar på båtmessen boot Düsseldorf 2024

Raymarine deltar på båtmessen boot Düsseldorf 2024

Vi viser prisbelønte løsninger for navigasjon og situasjonsoversikt på Europas største båtmesse.

torsdag - 11 januar 2024

Raymarine stiller nok en gang ut på boot Düsseldorf fra 20. til 28. januar 2024, med en førsteklasses plassering i Hall 10.

Raymarine er pionerer innen fritidsbåtelektronikk, og vil presentere en rekke intelligente navigasjonsløsninger for motorbåt, fiske eller seiling.

Grégoire Outters, General Manager i Raymarine, sier: «Etter en rekke vellykkede produktlanseringer den siste tiden vender vi tilbake til boot Düsseldorf med et komplett produkt sortiment for båtfolket. De som besøker Raymarine-standen og de Raymarine-utstyrte fartøyene på utstillingen, vil få muligheten til å oppleve de siste nyvinningene innen marin teknologi på nært hold, og ikke minst se dem integrert i et bredt utvalg av båter.»

En annen utstiller på Düsseldorf, den verdensledende båtbyggeren Azimut, vil vise flere fartøyer utstyrt med Raymarine-systemer, blant annet den nye Magellano 60, som er fullt utstyrt med Raymarines banebrytende teknologi, fra Axiom+ multifunksjonsskjermer til DAME-kategorivinneren YACHTSENSE Digital Switching-system.

«Blant de mest fremtredende produktene våre på boot 2024 er Alpha performance-skjermer, som nettopp har vunnet sin kategori på DAME Awards og NeuBoat Dock med 360-graders kameraer for enklere fortøyning. Man vil også kunne se FLIR termiske kameraer, som fortsetter fremgangen idet fritidsbåtbrukere omfavner fordelene med deres eksepsjonelle ytelse i svakt lys og HD-synlighet for sikrere navigasjon», legger Outters til.

Neste generasjon seileinstrumenter

De prisbelønte Alpha Performance-skjermene for cruising eller regattabåter tilbyr store berøringsskjermer med høy synlighet, skjermene er intelligente og kan enkelt tilpasses ditt ønskede oppsett. Disse skjermene er designet for rask og nøyaktig avlesning på avstand. De er optimalisert for styreposisjon- eller mastmontering og er synlige i all slags vær.

Contest Yachts har nylig valgt Raymarines nye, prisbelønte Alpha-display til sin serie av luksusyachter. Den utstilte Contest 49CS vil være en av de første båtene i serien som har kategorivinneren fra DAME.

Enklere fortøyning

Neuboat Dock -systemet fjerner stresset ved fortøyning med en 360-gradersvisning rundt fartøyet. Systemet har 6 kameraer som eliminerer blindsoner og gir viktige visuelle signaler for stressfri manøvrering i trange områder og ved tillegging til brygger.

Termisk bildebehandling

Et høydepunkt på Raymarines stander er alltid FLIR termisk kameraer, som forvandler natt til dag og sørger for at båtfolket kan navigere trygt i alle slags forhold. Ved å detektere og vise bilder basert på varme i stedet for lys gir FLIR-kameraene enestående synlighet under ulike lysforhold, fra bekmørk natt til blendende lys midt på dagen.

Lighthouse-kart for Tyskland

I tillegg vil Raymarine markedsføre de nylig utvidede regionale LightHouse-kartene, som nå dekker alle tyske kystfarvann, vannveier i innlandet og innsjøer. De er basert på offisielle hydrografiske kilder og gir maksimal lesbarhet, intuitiv navigasjon og overlegen kvalitet. Med et premium-abonnement får båtfolket tilgang til et stadig voksende bibliotek med interessepunkter som gir rask tilgang til lokale båthavner, drivstoffkaier, restauranter og supermarkeder, som alle kan vises med Mapbox-drevne høyoppløselige satellittbilder.

Besøk Raymarine på stand B18, Hall 10 fra 20. til 28. Januar 2024. 

Azimut finner du i Hall 6, D58, og Contest Yachts i Hall 16, C54.

Hvis du vil vite mer om båtbyggerne Raymarine samarbeider med, kan du gå til https://www.raymarine.com/en-gb/discover/boat-builders