Raymarine kunngjør treårig partnerskap med Hallberg-Rassy

Raymarine kunngjør treårig partnerskap med Hallberg-Rassy

Forlengelsen av det vellykkede partnerskapet viser den gjensidige tilliten mellom to av de viktigste navnene i bransjen.

tirsdag - 20 juni 2023

Fareham i Storbritannia, Raymarine er glade for å kunne offentliggjøre en treårig, eksklusiv forhandleravtale med den legendariske, svenske seilbåtprodusenten Hallberg-Rassy.

Hallberg-Rassy er kjent og beundret av seilere i hele verden for sine vakre og solide havseilere, og er et av de ledende merkene i dette markedet.

Magnus Rassy, adm. dir. og eier, sa «Hallberg-Rassy er glade for å samarbeide med Raymarine og forlenge den eksklusive avtalen vår. Raymarine har et utvalg av maritimt elektronisk utstyr i verdensklasse og et sterkt servicenettverk verden rundt, og de har gjort en god jobb med å holde leveransene i gang til tross for forsyningskjedeproblemene i verden den siste tiden. Dette er en kritisk faktor for oss, siden Hallberg-Rassy alltid planlegger å levere hver eneste yacht i tide. Vi har klart dette selv under pandemi og nedstengning.»

Raymarine-utstyret som skal monteres i Hallberg-Rassy båtene, skal baseres på Axiom 2 Pro HybridTouch-kartplotterne som ble lansert tidligere i år, eller de nylig kunngjorte Axiom 2 XL premium Glass Bridge-kartplotterne med avansert nettverksfunksjonalitet og mulighet til videointegrering. Siden Axiom 2 Pro kombinerer kartplotter, ekkolodd, radar, autopilot og video til et kraftig, alt-i-ett navigasjonssystem, får eierne av Hallberg-Rassy-yachter glede av uovertruffen situasjonsforståelse, takket være det utrolig intuitive operativsystemet Raymarine LightHouse.

Det tilpassede grensesnittet til Axiom 2 Pro gir viktig navigasjonsinformasjon raskt og presist, og sikrer at båtføreren ikke blir overveldet av data på kritiske deler av reisen. Dette er en viktig egenskap for havseilere som skal inn i ukjente farvann etter en lang reise.

Evolution-pilot, Quantum-radar og RAY90 VHF-, AIS700- og i70s-instrumenter er inkludert i det markedsledende, integrerte navigasjonssystemet.

Andy King, VP for salg for EMEA & APAC hos Raymarine, sa: «Det gleder oss å kunngjøre denne videreføringen av Raymarines lange og vellykkede samarbeid med Hallberg-Rassy. Eierne av Hallberg-Rassy seilbåter er kjent for å gjennomføre mange langturer, ofte under utfordrende forhold, og vi elsker å se Raymarine-utstyr som blir brukt til sitt fulle potensial.