Raymarine lanserer Spotify-spillelister spesielt for båtfolk

Raymarine lanserer Spotify-spillelister spesielt for båtfolk

Raymarine har kunngjort den kommende lanseringen av en serie Spotify-spillelister som er spesielt kompilert for båtfolk.

tirsdag - 12 september 2023

Raymarine har kunngjort den kommende lanseringen av en serie Spotify-spillelister som er spesielt kompilert for båtfolk. Spillelistene vil bli lansert under den anerkjente Cannes Yachting Festivalen i september.

Musikk har alltid vært en viktig del av båtlivet; den skaper den perfekte stemningen og forsterker opplevelsen på vannet. Raymarine har innsett hvor viktig det er å tilby båtfolket spillelister som passer til båtturene deres, og vil kompilere og publisere en serie med spillelister på Spotify som passer for ulike stemninger og destinasjoner.

Serien vil by på et utvalg av musikk som spenner fra muntre låter for rask seiling i medvind og høy fart, til avslappende melodier som er perfekte for cruising, slik at det finnes noe for enhver musikk smak.

Raymarine Spotify Playlists on Axiom

Raymarine har valgt prestisjetunge Cannes Yachting Festival som arena for den offisielle lanseringen. Messen, som er kjent for å samle båtentusiaster og bransjefolk fra hele verden, er den ideelle plattformen for å introdusere Raymarines Spotify-spillelister.

Spotify-appen integreres sømløst med Raymarines utvalg av Axiom kartplottere for å få enkel tilgang til spillelistene når du er om bord, både direkte via berøringsskjermen eller på telefon eller nettbrett. Båtførere kan enkelt bla gjennom og velge spillelister basert på egne preferanser og nyte uavbrutt musikk under seilasen. Uansett om de navigerer på åpent hav eller ligger fortøyd i en stille bukt, kan båtfolk heve opplevelsen med det perfekte soundtracket.

«Vi er veldig glade for å lansere Raymarines Spotify-spillelister på Cannes Yachting Festival», sier Chloe Rice, direktør for markedsføring EMEA og APAC hos Raymarine. «Vi vet at musikk spiller en viktig rolle i båtlivet, og med våre utvalgte spillelister kan båtfolket nyte tiden på vannet med det perfekte soundtracket. Raymarine fortsetter å drive innovasjon i den marine industrien og tilbyr mye mer enn bare navigasjon i våre produkter.

Raymarine inviterer båtfolket til å spille Raymarines Spotify-spillelister: https://spoti.fi/3EtqJP0