Raymarine presenterer LightHouse 4

Det nyeste operativsystemet for Raymarine Axiom®-kartplottere gir mer brukervennlighet, mer personlig tilpasning og flere funksjoner


Raymarine presenterer LightHouse 4 | Marine Electronics by Raymarine

Spontanitet er verdifullt i visse sammenhenger: Ingen kan nekte for betydningen av å kunne tenke og reagere raskt. Ikke desto mindre er det viktig at du har så mye informasjon som mulig før du kan treffe virkelig informerte avgjørelser. Når du er på vannet, får det alltid konsekvenser å overlate noe til tilfeldighetene. Konsekvenser som kan variere fra mildt ubeleilig til veldig alvorlig.

Teknologien har gjort mye for å gi seilere bedre oversikt, og det har gjort seiling ikke bare tryggere, men også betydelig hyggeligere. Raymarine ønsker å fortsette å utvikle denne teknologien, og gi seilere nye forbedringer til trådløse og kablede produkter, med tydelige presentasjoner av all den informasjonen de trenger.

Tilgang til polarinformasjon

Accessing Polars | Marine Electronics by Raymarine

Fareham i Storbritannia – 4. april 2022 – Raymarine presenterer neste generasjons LightHouse-operativsystem. Det nye LightHouse 4 gir enda enklere betjening, spennende muligheter for personlig tilpasning og flere nye funksjoner. Som med alle programvareoppgraderinger fra Raymarine, tilbys LightHouse 4 som gratis nedlasting for alle som har Axiom, Axiom+, Axiom Pro eller Axiom XL.

Nye menystrukturer gjør det enklere å bruke flere av Axiom-funksjonene, last inn personlige bilder for et mer personlig preg. Den nye versjonen tilbyr dypere integrering med Mercury-motorer, Sirius XM fiskekartlegging og Navionics-kart for å øke navigatørens oversikt fra roret. Nye dynamiske apper på startskjermen gjør det mulig å vise navigasjonsdata eller data fra NMEA2000 eller SeaTalkng umiddelbart ved oppstart.

Uansett om du cruiser, fisker eller seiler, gir den kraftige kombinasjonen av Raymarine Axioms kartplotter og LightHouse-operativsystemet deg oversikt på toppnivå.

Enklere å bruke

Nye LightHouse 4 OS gir en bedre visuell opplevelse. Forenklede menyer gjør det raskere og enklere enn noensinne å utnytte funksjonene i Axiom. Menyer med mange valg er nå delt opp i underpunkter for å gjøre dem mer intuitive å lese og bruke. LightHouse-apper som integrerer kontroll eller gir informasjon fra marine integrasjonspartnere som Seakeeper, Victron, Lumishore og en rekke andre, kan nå startes direkte fra LightHouse-startskjermen, og viktige LightHouse-apper kan nå vises i konfigurasjoner med delt skjerm. I tillegg har den sentrale MOB-touchtasten blitt flyttet, så den er lett tilgjengelig på startskjermen.

Mer personlig tilpasning

LightHouse 4 tilbyr flere alternativer enn noensinne for å tilpasse hvordan Axiom ser ut og fungerer. Man kan nå legge til et favorittbilde i bakgrunnen på startskjermen eller skape dynamiske dashbord apper for å holde seg informert om instrumenter og navigasjonsdata i sanntid rett fra startskjermen.

NYE FUNKSJONER

LightHouse 4 tar integrasjon med Mercury Marine fartøyvisning til neste nivå, og tilbyr blant annet aktiv kontroll av eksosvolum og en ny og forbedret oppsummering av motordata.

Andre spennende oppgraderinger

LightHouse 4 leverer en rekke nye oppgraderinger, blant annet visuelle forbedringer i aktiv rutelinje og nye lydkontroller. LightHouse 4 er av spesiell interesse for Navionics-kartbrukere. Den har flott støtte for visning av høyoppløselige batymetriske data og satellittbilder som leveres sammen med nye Navionics Platinum plus-kart.

For fullstendig informasjon om det nye LightHouse 4 OS, eller gratis nedlasting, kan du gå til raymarine.com/multifunction-displays/lighthouse4.

Om Raymarine

Raymarine, som drives av Teledyne FLIR, tilbyr marin elektronikk med høy ytelse for fritidsbåter og lettere kommersielle marine markeder. Med over 80 års historie innen marin navigasjonsteknologi er Raymarines produkter i dag kjent for brukervennlighet, robust design og pålitelighet. Vi utvikler kontinuerlig ny teknologi for å kunne levere førsteklasses sensorer og intelligente navigasjonssystemer – noe som gjør båtfolkets tid på vannet tryggere og morsommere. Vårt utvalg av maritim elektronikk tilbys gjennom et globalt nettverk av forhandlere og distributører. Du finner mer informasjon på www.raymarine.com.

Om Teledyne

Teledyne er en ledende leverandør av sofistikerte instrumenter, digitale bildeprodukter og programvare, luftfart- og forsvarselektronikk og spesialutviklede systemer. Teledyne har først og fremst virksomhet i USA, Canada, Storbritannia og Vest-Europa. Du finner mer informasjon på www.teledyne.com.