Karrieremuligheter i Raymarine

Raymarine er en ledende aktør innenfor maritim elektronikk, med design, markedsføring og produksjon av det ypperste du finner av elektronikk til det maritime markedet. Vi har et dynamisk miljø som kan by på utmerkede karrieremuligheter for den som ser etter muligheter og utfordringer. Raymarine er en datterbedrift av FLIR Systems.

Vi streber etter og har som målsetning å være en organisasjon med et miljø og en kultur hvor kontinuerlig læring vektlegges og personlig bidrag gjennom kreativitet, ansvar, problemløsing og bidrag til felles vekst og utvikling verdettes.

Som en del av vårt team har du muligheten å bidra aktivt i vår positive utvikling. Og på lik linje med våre produkter som til daglig er med på å gjøre en forskjell i verden rundt oss, har også hver enkelt av våre ansatte mulighet til å bidra i vår positive utvikling. Vi er best i det vi gjør! Og dette skyldes i stor grad dyktigheten og fantasien til våre ansatte.

Dersom du har initativ og engasjement som gjør at du tror du kan utmerke deg innenfor ditt felt kan vi tilby gode betingelser, et moderne miljø og muligheten til faglig utvikling og vekst.

Følg linkene nedenfor for å lære mer om Raymarine og FLIR samt se hvilke muligheter som finnes per i dag (all links leads to english sites):

  • Lær mer om FLIR Systems
  • FLIR lønn og ytelser
  • Vår filosofi rundt mangfoll

Tilgjengelige stillinger

Klikk her for å se oversikt over ledige stillinger på FLIR.com